Filter1

King Louie
Katalog

107 varer

King Louie havde sin spæde start i 1980’ernes moderigtige Amsterdam. De to grundlæggere, Ann Berlips og George Cramer, kendte hinanden fra studietiden. Med en fællesinteresse for vintage tøj stiftede de sammen det hollandske brand, der 30 år senere stadig bobler af retro kærlighed og vintagepassion.

Meget er sket gennem 30 år, men en ting er sikker. Brandet har stadig den samme sans for mode, kvalitet og design, der kendetegner mærket. Mærket byder på lidt af hvert til kvinder i alle aldre. Vælg mellem kjoler, nederdele, cardigans og mange andre modelækkerier.

King Louie – vintagefund med et moderne take

King Louie ønsker at bidrage til en bedre verden, hvor mennesker og miljø er i fokus. Produktionen varetages kun af producenter, der sikrer gode arbejdsforhold. I 2015 blev de en del af Fair Wear Foundation. En uafhængig organisation dedikeret til at forbedre arbejdsvilkårene i beklædningsindustrien.

Det kan være svært at slå igennem i junglen af modebrands, men med omtanke for verden formår brandet at skille sig ud fra mængden af designere. Sammen med Fair Wear Foundation støtter brandet op om en verden uden børnearbejde og urimelige arbejdsforhold.

Andre innovative tiltag gør King Louie til noget helt særligt. Produkter fremstillet af gamle PET-flasker og en fod forrest på den designtekniske front, gør brandet særligt attraktivt. De dygtige designere henter inspiration fra fortidens klassiske looks. Hertil tilføres et nutidigt take, så vintage stil og moderne trends fusioneres på smukkeste vis.

På Zalando.dk finder du alt til garderoben, så du kan pifte de gamle gevandter op. Sortimentet bugner med sprælske farver og friske pasteller i forførende snit. Sublim kvalitet, exceptionelt design og skønne mønstermiks former en forførende kollektion, som vintageglade fashionistaer vil elske.

Farve på hverdagen

King Louie er et ungt hollandsk mærke, som tilbyder kjoler og nederdele til kvinder med lyst til, at der skal være knald på, hvad angår farver og mønstrer. Sortimentet består af farverige kjoler og nederdele, og der er designs til enhver lejlighed eller ethvert humør. Fælles for alle modeller er et fokus på komfort og leg med materialer, farver og mønstre. King Louies udtryk er iøjnefaldende, og det er ikke så lidt sandsynligt, at der vil falde en kommentar eller to om de fantastiske designs. Med andre ord er King Louies kollektioner en god løsning for velklædte kvinder, der higer efter noget nyt og anderledes at tilføje garderoben.