Filter1

Sea Ranch
Sko, tøj og accessories

27 varer

Key West giver det simple og klassiske et maritimt twist

Med et logo, der forestiller en båd med højt segl i de traditionelle maritime farver hvid og marineblå, er Key West ikke et mærke der lægger skjul på, hvad de står for: God kvalitet, et simpelt udtryk og et hint af hav. 

Drøm til sejlture med vind i håret og striber på tøjet

Et kig på deres kollektion og man kan hurtigt drømme sig ud på bølgen blå, hvor viden har et pift af friskt saltvand, og alt bare er lidt mere simpelt og overskueligt. Med et mærke inspireret af det maritime kan man regne med en ting, hvilket brandet gør til perfektion – striber. 

De har klassiske stribede toppe i traditionelle farvekombinationer som hvid og marineblå og marineblå og rød, men de findes også i andre kombinationer som en hvid trøje med blå og pink striber. Du finder også stribede kjoler og nederdele eller nogle få striber brugt til at give kjolekanten, udskæringen eller ærmerne et ekstra pift. Hvis du ikke leder efter noget, der har striber, kan du heldigvis også finde meget andet – som f.eks. en rigtig lækker strik. De laver nemlig også lækre udgaver af den klassiske strikkede sømandstrøje.

Rigtig mange af os tænker på en varm og behagelig striktrøje, når vi forestiller os et outfit til en tur på en sejlbåd. Key West har med udgangspunkt i sømandstrøjen skabt flere fantastiske strikkede styles. De har alt fra de klassiske sweatere til kjoler. 

Tidsløs mode til lands og til vands

Farvepaletten er meget traditionel i forhold til det maritime tema og er farver man forventer pryder butikker i feriedestinationer i USA som Martha’s Vinyard og The Hamptons. Her er det nemlig det hvide, marineblå, røde, blå, pink og grå der hersker. Det betyder, at deres tøj aldrig går af mode, og derfor er et sikkert kort at have på hånden – eller i klædeskabet. 

Derudover er det simple udtryk i deres design et hit hos mange, da det kan være en fordel, når man sætter tøj sammen. Hvis man ikke føler sig kreativ en mandag morgen, hvor man har trykket på snooze knappen lidt for mange gange, er en stribet trøje og et par navy busker eller shorts – alt efter sæsonen – et sikkert hit: Simpelt, klassisk og ligetil. 

Det behøver slet ikke at være så besværligt at finde et godt hverdagsoutfit, og det er noget, som de har forstået hos Key West.