Kenzo er elsket af mange aldersgrupper. Særligt det yngre segment er vilde med den velkendte tiger, som florerer på mange af brandets items. Dette sortiment består af et hav af lækre accessories lige til din garderobe. Sortimentet består overvejende af lækre sko med en rå attitude. Brandet er bestemt ikke bange for at skille sig ud på design.

Sko i lange baner

Hvis du også godt kan lide at skille dig ud fra din omverden, er du kommet til det helt rigtige sted. Brandet er for dig, som elsker at fusionere mode med komfort. Brandets street sko kan give ethvert outfit et casual præg. Brandets design er så unikt at det ikke ses andre steder i modebranchen. Der bliver leget med lag og spændende farver, når Kenzo folder sig ud. Har du en flot kjole hængende i garderoben, som er en smule for fin til den pågældende anledning kan du med fordel hoppe i et par sko fra dette brand, som nedtoner på den yderst stilfuld måde.

Kenzo tilfører bling-bling til din garderobe

Kenzo er også særligt kendt for sine fede og flotte smykker. Særligt den velkendte, brølende tiger pryder mange modentusiasters øreflipper. De er en blanding af en street og eksklusiv stil. De kan med fordel mikses og matches på kryds og tværs af brandets øvrige smykker, men du kan også gå hele vejen og kombinere med matchende halskæde og armbånd. Brandet har masser af smukke bud på unikke øreringe, som skiller sig ud fra det øvrige modemarked. Det velkendte mærke er et rigtig accessories-brand og du finder også lækre tørklæder til at holde sjælen lun fra inderst til yderst. Shop løs i det fede sortiment lige her på Zalando.dk.