Filter1

128 varer

De karakteristiske Jenner-søstre, Kendall og Kylie Jenner, fra den verdenskendte Kardashian-familie har lavet deres helt egen skokollektion – under navnet KENDALL + KYLIE. Kollektionen består af højhælede støvler såvel som lækre stiletter, alle sammen med skønne detaljer, som giver skoene den kant, som søstrene også kendetegnes ved til daglig. Der venter dig både tårnhøje hæle og flade støvletter.

Karakteristiske sko fra de verdensberømte søstre

De to yngre søstre fra Kardashian-klanen har ikke været til at overse hverken i modebranchen, i fjernsynet eller på diverse medier de sidste mange år. KENDALL + KYLIE er en klar reaktion her af – og vi er vilde med det. De smukke skodesigns kan redde ethvert outfit eller enhver tøjkrise. Tilsæt blot lidt hæl til dit look, og så er du good to go. Skoene er lavet i det lækreste velourlæder og er fyldt med smarte detaljer som snører – snører bagpå, som former en fin sløjfe, snører foran og op ad dit ben – metalspænder på sandalerne og asymmetriske skafter.

Pift dit outfit op med skyhøje hæle

KENDALL + KYLIE støvlerne er noget for sig. At tage dem på er et klart statement om, at du er kvalitets- og modebevidst. Du skal have kant for at tage et par af disse støvler på – til gengæld emmer de af personlig charme og skaber blikfang på den helt rigtige måde. Skab et ægte amerikansk look med de lange snøresandaler, korte denimjeans og en smart T-shirt eller sommertop. Det er et look, som nemt kan nedtones med de rigtige accessories, men du kan også køre stilen helt ud med en matchende skuldertaske og en feminin læbestift. Så er outfittet til sommerfesten reddet – american style.

Inspiration