Filter1

Keen
Katalog

218 varer

Det er dine fødder, som skal bære dig igennem livet. Er du et eventyrlystent menneske med en forkærlighed for natur og bevægelse, så skal dine sko kunne bære dig både længere og i vildere terræn. Det ved Keen! Dette amerikanske mærke har fokus på fodtøjet og på at skabe sko, som kan støtte op omkring det aktive menneskes bevægelsesfrihed. Brandet brænder for at skabe sko, som er både æstetiske og praktiske på én og samme tid, og vi synes, det er lykkedes for dem.

Keen – til den moderne eventyrer

Brandet har altid komfort og kvalitet for øje, og skabelsen af den perfekte sko er en videnskab. Kombinationen mellem æstetik og autentisk håndværk gør, at Keen for hver kollektion kommer tættere og tættere på at mestre denne videnskab. Outdoor-mærket har sko til alle typer aktive mennesker. Om du er hverdagsaktiv, vandreentusiast eller trekking-fan, så har de skoene til dig. Alt fra sandaler med stødabsorberende gelsåler til vandresko med imponerende åndbarhed og hurtigttørrende tekstiler. Fra byen til naturen vil skoene bære og støtte dig og sætte rammerne for eventyr, hvor du ikke behøver bekymre dig om det praktiske, men blot nyde at blive båret af nogle af markedets bedste såler.

Farverige oplevelser

Outdoorsko er ofte ikke synonymt med design, men det forsøger Keen at gøre op med. Din skosamling vil ikke blot blive behageligere, men den vil også blive opgraderet med deres moderne og stilrene design samt fede udvalg af sprudlende farver. Du kan style dem med et par jeans til hverdag eller tage dem på til et par sommershorts, når turen går ud i det danske sommerland. Der er en farve og en style til lige præcis din stil. Så hvad end du er til jordfarver eller pang, så vil du finde dine nye drømmesåler hos dette brand.

Gå ikke glip af