Filter1

33 varer

Just Junkies — cool & casual herretøj

Stilen er tjekket, men enkel, og det gør, at styles fra danske Just Junkies aldrig går af mode. Her finder du lækkert herretøj, som kan fungere i alle sammenhænge, så vi føler os ret sikre på, at du aldrig vil gå galt i byen med tøj fra det danske mærke.

Laid-back lovely — stilrent tøj med attitude

Brandet så oprindeligt dagens lys som Denim Junkies i Odense i 2009. Mærket har stadig base på Fyn, men de har udvidet sortimentet en del. I starten lancerede man nemlig kun kollektioner med et stramt fokus på jeans. Med tiden begyndte man også at designe tøj som jakker, skjorter, sweatshirts, bukser og T-shirts og i takt med, at den lille fynske virksomhed fik vokseværk og begyndte at eksportere til flere lande i Europa, blev det også tid til at vinke farvel til det oprindelig navn: Denim Junkies blev til Just Junkies. 

Uanset navnet elsker vi den casual stil. Tøjet er afslappet uden at være kedeligt og har masser af attitude og kant. Deres designs er simple, men har fokus på rå og edgy detaljer, så der altid er noget spændende for øjet at kigge på. Det skaber et moderne og stilet udtryk, selvom udgangspunktet er no fuzz-enkelt, og vi er vilde med det! 

Alsidighed med omtanke

For Just Junkies er det afgørende at kunne levere kvalitetstøj til en god pris. God kvalitet er det samme som tøj, der holder længere, ser pænere ud og føles bedre mod huden. Velvære over hele linjen.

For at sikre sig den høje kvalitet i kollektionerne, har man besluttet at samle hele produktionen i Europa. Og selvom det kan være mere bekosteligt at fremstille tøjet så tæt på de hjemmelige breddegrader, er det alligevel lykkedes at opnå et prisniveau, som de fleste kan være med på. Dette skal ses udfra et ønske om at være et rummeligt brand, hvor alle — uanset individuelle omstændigheder — kan være med. 

Så er du til det cool og trendy look uden at skulle bekymre dig om at være for meget? Hvis du integrerer et par styles herfra, er du sikker på altid at kunne finde et outfit, der er smart nok til at have på i byen, når du skal have en øl med vennerne, og som samtidig er klassisk nok til, at du kan besøge din bedstemor i det. Win på alle fronter!