Filter1

26 varer

Julie Sandlau — moderne luksus & vintage i et

Med en ring fra Julie Sandlaus hånd har du fingeren på pulsen i en verden, der svæver i tidløs perfektion. Som ingen anden skandinavisk designer kan hun skabe moderne, sofistikerede og elegante luksussmykker med et transcendent vintage-præg.

Smykkesmedens musik til livets brusen

Smykker er langt mere end ædelsten og dyre metaller, og når det drejer sig om Julie Sandlau, ja, så er de også mere end udsving i modens lunefulde vinde. Det er smykker, der holder, både bogstaveligt og metaforisk, og hvor følelser og minder trygt kan langtidsopbevares. Sandlaus tidløse kollektioner er den idéelle gave fra én, man elsker og vil huske altid, eller de kan, som en duft eller et stykke musik, være blivende minder om en tid, et sted eller en følelse.

Det er designerens særlige evne at kunne svæve over vandene og alligevel ramme noget tidløst midt i selve tidsånden, uden at hun går på kompromis med sin egen kreativitet.

En dansker plukker blade fra livets træ

Du genkender sikkert bladet fra livets træ, det ikoniske logo trykt på de stilige æsker fra Julie Sandlau. Træet symboliserer traditionelt styrke og liv og er i dag synonymt med den højeste kaliber indenfor dansk smykkedesign, der gennem årene har forskønnet mere end en superstjerne fra kultur og kongehus.

Selv om de bærer tydeligt præg af den danske flair for minimalistisk strømlinethed, er Sandlaus smykker inspirerede af hendes mange rejser rundt omkring i verden, navnlig fjernøstens kultur. Dét, som tænder os ved hendes kollektioner, er netop dét, at de er holdt i et simpelt og elegant design, udformet i multikulturelle silhuetter – på en gang levende og dog så solidt og holdbart som livets træ.

Netop derfor udvælges kun de fineste kvalitetsmaterialer til at indgå i Sandlaus kollektioner. Her står den på kvalitetssten og 22 karat forgyldt sterlingsølv. Og er du rigtig kræsen, kan du glæde dig over, at designeren markerede sit 15-års jubilæum i branchen ved at lancere sin Fine Jewelry Collection lavet af 18 karat guld, ædelsten og brillantslebne diamanter.

”Da jeg begyndte min rejse i smykkeverdenen, forelskede jeg mig straks i hele processen. Fra udvælgelsen af de eksklusive ædelsten til skabelsen af glamourøse og eksklusive smykker. Et univers af uendelige, kreative muligheder. Jeg opdagede øjeblikkeligt min passion.”

Øst møder vest på livets vej

Sandlaus karriere kunne nemt have taget en anden vej. Selvom hendes mor og tante drev en smykkeforretning, som hun og hendes kusine ofte producerede småting for, var hun kommet langt ind i både jurastudie og modelkarriere, før hun i 2001 satte alt på et bræt og åbnede sin egen virksomhed. At købe et smykke fra Julie Sandlau er at købe et symbol på en livsvilje, et blad fra livets træ værdigt.

Den unikke parring af øst og vest, som du ser i Sandlaus design, er hverken en tilfældighed eller en gimmick. Sammen med sin mand og forretningspartner, Dennis, åbnede hun sin egen fabrik i Hanoi i 2005. Her har alle lokale medarbejdere stået i mesterlære i den skandinaviske smykketradition hos udvalgte danske guldsmede, der blev fløjet ind netop med denne opgave for øje. 

Intet overlades til tilfældighederne, når Skandinavien møder morgenlandet, og det gælder både produktionen såvel som arbejdsmiljø: De ansatte hos Julie Sandlau bliver ikke bare oplært i høje, danske standarder for smykkekunst, men også i danske standarder for sikkerhed, brand, arbejdsvilkår, hygiejne, anti-korruption, miljø og førstehjælp. Når du går med et smykke fra en Sandlau-fabrik, kan du derfor gøre det med den der rigtig gode feel good fornemmelse, man får ved at vide, at både menneske og jord er tænkt ind i det smykke, man hænger om halsen.