For at give dig den bedste oplevelse hos Zalando bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.Jeg accepterer.

Sko, tøj og accessories fra Josephine

Mærke
Pris
809
809
809
809
krkr
Størrelse
Materiale

3 varer

Sorter efter:
Side 1 af 1

Vi elsker Josephine! Hun er ganske enkelt uundværlig i vores skounivers. Brandet tilbyder helt unikke sko, som skaber opmærksomhed og misundelige blikke, når du træder ind i lokalet i et par herfra. Ingen af deres ski ligner noget man har set før. De er modige i deres brug af farvesammensætninger og materialevalg. En ensfarvet sko er ikke bare en ensfarvet sko – du vil altid se en særlig detalje.

Josephine sko er seje og fantastiske

Mange af Josephine skoene er oplagte til en bytur. Vi vil faktisk vove at påstå, at alle deres par kan bruges til dette formål. Men deres modeller er også rigtig fine til hverdagsbrug. Brug dem til et fuldstændig neutralt sæt tøj som en grå, løs basic T-shirt og blå skinny jeans så skoene kommer helt til deres ret. Du kan også have et par sko fra brandet med i tasken, så du lynhurtigt kan skifte til et mere festligt look når du klapper computeren sammen på arbejdet eller studiet og skal videre i byen. Med sko fra dette brand kan du i hvert fald udtrykke din personlighed gennem et par sko.

Sko er kvindens bedste ven

Kan man nogensinde få nok sko? Det mener vi ikke, og derfor har vi altid plads til et ekstra par på skohylden derhjemme. Og med Josephine sko er der ingen der kan komme og sige, at vi har noget der minder om i forvejen. For brandet er helt sit eget og har ikke i sinde at efterligne andre brands eller blot følger tidens trends – de vil hellere skabe deres egne. De tør stå ud fra mængden og det er dét, der gør dem til det brand de er i dag. Tag et kig på det fine udvalg af Josephine sko her på Zalando.dk og få en god gaveidé til veninden eller et par nye sko til din egen garderobe.

Inspiration