Sko, tøj og accessories fra Jofama

Mærke
Pris
799
799
1495
1495
krkr
Anledning

3 varer

Sorter efter:
Side 1 af 1

Gå sæsonen i møde med en smart og moderigtig jakke, der oser af attitude og kvalitet. Lad dig inspirere af dette brands rå look, og få en jakke, der har en fantastisk pasform og som er skabt af holdbare materialer i høj kvalitet. Jofama kæler for hver en detalje og resultatet er gennemførte og lækre designs til mange stilarter.

Jofama - skabt til at holde

Jofama er designet til folk, der forventer kvalitet af deres tøj og som kræver noget ekstra holdbart. Derfor handler det for dem om at skabe den absolut højeste kvalitet i det bedste design. Det kommer hurtigt til syne i alle deres kollektioner, der er designet i ægte læder og holdbare materialer, der kan modstå lidt af hvert. Derudover er der kræset for et råt design fyldt med attitude og stil til både mænd og kvinder. Ud over de traditionelle sorte jakker, der ofte forbindes med de rå læderlook, så findes denne kollektion i et væld af flotte nuancer. Lad dig inspirere af en kollektion, der har meget at byde på, og som vil passe til din personlige stil.

Biker attitude

Udtryk din personlige stil med et brand, der har et råt look og som er kendt for kvalitet. Designet til mænd og kvinder, der kører på motorcykel, er denne kollektionen designet til at være holdbar og kunne modstå lidt af hvert. Derudover har den adopteret det rå biker-look, men uden at det har taget overhånd. I denne kollektion har man fundet balancen mellem den rå attitude og enkle design, hvilket giver nogle smarte items. Det giver samtidig et bredere spektrum når du skal vælge den perfekte jakke. Du går ikke på kompromis med hverken din stil eller kvalitet med denne kollektion, og er derfor et perfekt sted at finde din nye jakke.