accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

ALTID GRATIS LEVERING & RETUR

100 DAGES RETURRET

Ledige stillinger hos Zalando

Arbejd hos Zalando - Europas førende modevirksomhed på nettet

Zalando startede i Berlin 2008 som en lille startup-virksomhed. Siden da er Zalando vokset med rekordfart og er blevet til Europas største modevirksomhed på nettet med over 1500 mærker og 150.000 produkter. I første halvår af 2014 rapportede Zalando en omsætning på over en milliard euro og er i dag repræsenteret i 15 europæriske lande. Zalando har hovedkontor i en af Europas mest spændende byer - Tysklands hovedstad, Berlin. Med sine 3,4 millioner indbyggere tilbyder Berlin noget for alle, og tiltrækker folk fra hele verden med sine lave leveomkostninger og rige kulturliv.


På Zalando.dk leder vi altid efter erfarne såvel som nyuddannede indenfor diverse områder. Du kan finde stillinger indenfor inkøb, markedsføring, IT, deisgn, kundeservice, logistik mm. Står du og mangler en praktikplads eller et internship tilbyder Zalando også dette. Du kan finde alle internationale stillinger på .

Ledige stilliger hos Zalando Nordics:


• Alle ledige jobs

Berlin – Byen for alle

Vil du gerne bo i en spændende storby med masse historie samt et pulserende restaurant- og natteliv? Kendt for sin rige kulturarv, urbane frihed og sine kulturelle skatte, er det ikke underligt at Berlin tilbyder noget for enhver smag. Berlin er en international hovedstad som tiltrækker turister såvel som unge fra alle verdens hjørner. Berlin har en anden puls end så mange andre storbyer - her ligger fokusen mere på kreativitet og måske er det også det, sammen med den store IT-kendskab der er her, der har gjort at start-up scenen i Berlin har udviklet sig så hurtigt.
Velkommen til Berlin, Europas mest cool storby!


Læs mere om at bo og arbejde i Berlin:

VIDEO - Lær Zalando og Berlin at kende:

Job hos Zalando – Ve ses i Berlin!

Zalando i Norden

På Zalando har vi medarbejdere fra Danmark, Finland, Norge og Sverige som tilsammen udgør det nordiske team. Som nabolande arbejder vi tæt sammen, hvad enten det er på lokale eller internationale projekter. Som region stræber vi efter at lave innovative, moderigtige og relevante projekter som er tilpasset det nordiske marked. Vi ønsker at give vores kunder den bedste shoppingoplevelse ved at tilbyde nogle af de mest populærer mærker i norden.