Sko, tøj og accessories fra Jessica Simpson

Filter (1)

1 varer

Nogle folk formår at spinde guld på deres talent, men hvad gør det, når stilen sidder lige i skabet! Jessica Simpson er et sandt multitalent inden for showbusiness, hvor hendes hang til røde løbere og sans for spot-on-mode også kommer andre til gode. Hun har nemlig sin egen linje, som du finder lige her.

International stil med Jessica Simpson

Det er helt naturligt at have idoler og forbilleder, som man kan se op til. Specielt celebrities har vundet mange unge folks hjerter – ikke mindst når det drejer sig om mode og udseende. Jessica Simpson er et af de navne der for alvor har slået igennem. Først med skuespil og siden inden for musik- og modelverdenen. Det er tre brancher, hvor der er status og opmærksomhed, og takket være hendes egen kollektion med tøj, sko og tilbehør kan du nu også blive lukket ind i denne eksklusive verden. Inspirationen fra Simpson er bedårende, og man kan stadig sammensætte et personligt look med hendes kollektioner på kroppen.

Fancy mode med glamour

Med sit smukke ydre og sine mange inspirerende egenskaber fortryller Jessica Simpson sine fans på mange måder. Nu og her gælder det hendes helt egen fashion-linje med lækkerier til kvinder som elsker at pynte sig. Stilen er naturligvis som taget ud af et modemagasin, hvor signaturen er fest og feminine udtryk. Simpson giver dig nemlig mulighed for at være kvinde med alt, hvad det indebærer af højhælede sko, smykker, tasker og kjoler. Det er items med ægte Hollywood-attitude, som får dig udtryksfuld og moderigtig gennem alle begivenheder.