Sko, tøj og accessories fra Ivylee Copenhagen

Mærke
Farve
Pris
1515
1515
1515
1515
krkr

1 varer

Sorter efter:
Side 1 af 1

Dette danske skotøjsmærke bringer dig feminin mode til fødderne med et maskulint touch. Ivylee Copenhagen sortimentet, som består af alt fra stilletter til støvler, produceres i Europa og består kun af det bedste materiale. Ivylee Copenhagen skotøjet er designet af den kreative Kristine Holgaard som har mere end ti års erfaring fra den nordiske modeverden. Sammen med resten af firmaet tilbyder hun sko i et smukt og simpelt skandinavisk design, og de kan købes på siden.

Lækkert design i naturlige farver

Ivylee Copenhagen sortimentet består blandt andet af stilrige sandaler til strandferien, yndige ballerinaer til fester, fine flade sko til dagligdagen og cool støvler til efteråret. Alle skoene er designet fra første til sidste detalje. Størstedelen af Ivylee Copenhagen udvalget består af design i jordnære farver som beige og brun, men du kan også finde skotøj med dyreprint, pailletter og andre livlige detaljer. I bund og grund bliver det hele designet med den perfekte kombination af både et maskulint og feminint touch, som de danske kvinder er vilde med. Disse sko vil ikke samle støv i skogarderoben, da de passer til alle outfits. Du kan kombinere støvletterne, sandaletterne, og peeptoes med både kjole, nederdel samt jeans og dermed have et moderigtigt look fra top til tå.

Ivylee Copenhagen Stella støvlen

Det danske skotøjsmærke Ivylee Copenhagen er mest kendt for, både indenfor og udenfor de danske grænser, den populære elastikstøvlet Stella. Støvletten findes i mange udgaver, og er både chic samt komfortabel på samme tid. Designet minder om en cowboystøvle med sin spidse snude og lave hæl. Du kan købe den i enten hundrede procent læder eller måske er du mere til ruskind. Den findes i leopardprint, sort, mørkegrå og mange andre variationer.

Gå ikke glip af