Katalog

1 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Ivyrevel lader sig inspirere af den urbane kvindes behov for, at kunne udtrykke sig frit. Alle kollektionerne er inspireret af det feminine touch og ønsket om at give deres kunder en oplevelse af frihed. Friheden til at kunne udtrykke sig frit og lege med modens nyeste tendenser.

Feminine detaljer og smukke statement pieces

Ivyrevel byder på dybe rygudskæringer, off-shoulder kjoler, smukke detaljer og kunstneriske prints. De skaber alt fra badetøj, til undertøj og kjoler. Gennemgående for deres kollektioner, er deres tydelige begejstring for det feminine. Deres sans for detaljer gør dem til noget helt særligt og alle deres items har en følelse af lethed og elegance over dem. Mode skal være sjovt og inspirerende, og det forstår Ivyrevel. Det er derfor elsker vi Ivyrevel. Deres statement pieces passer perfekt til den feminine og enkle silhuet. Valgmulighederne er mange og de forstår at skabe et brand der passer til storbykvindens sprudlende energi.

Ivyrevel – Fra hverdag til fest

Din personlige stil, skal udtrykke hvem du er. Derfor er Iverevel’s kollektioner også alsidige. De forstår at ikke to kvinder er ens. Kombinationsmulighederne er mange, men ikke overvældende. Der er lagt stor tanke og finesse i alle deres items. Det helt unikke ved dette brand er, at mange af deres pieces kan bruges til både fest og hverdag. De hjælper dig med at få bugt med tøjkrisen. Du behøver ikke andet end, at tilføje et af deres smukke statement smykker til deres tætsiddende og lækre kjoler og med det samme vil dit look få et helt nyt udtryk. Fra hverdag til glamour på under et minut. Ivyrevel forstår at omfavne den hurtige og energiske urbane livsstil.

Inspiration

Ivyrevel – Et mix af feminine og edgy silhouetter

VI INTERVIEWER KENZA ZOUITEN OM IVYREVEL

Vi fik chancen for at stille modebloggeren, influenceren og co-founder af Ivyrevel, Kenza Zouiten, spørgsmål om Ivyrevels start og fremtidsudsigter.

Kenza Zouiten i Ivyrevel @Kenzas.se

ZALANDO: Hvad er tankerne bag navnet Ivyrevel?

KENZA: Vi kom op med navnet, fordi vi faktisk bare synes, at det lød rigtigt cool. Vi føler, at det reflekterer vores stil.

Hvad karakteriserer jeres design? Hvad inspirerer jer?

Vi kreerer tilgængelig luksus med en attitude. Vores stil er poleret, højlydt og udadvendt med masser af attitude. Vi er inspireret af urbane kontraster, stærke selvstændige kvinder og nutiden, når vi designer. IVY-looket bygger på kontraster, mikse det feminine med skarpe og kantede silhouetter. Vi designer kollektioner, der er en perfekt balance mellem statement elementer og must haves til hverdagen. Lige hvad vores generation ønsker og behøver! Der er kærtegnet for visuelle detaljer, fordi vi værdsætter design som for at se til at se godt ud både ONLINE og offline.

Hvad er din rolle hos Ivyrevel?

Jeg er Ivyrevels stylemanager. Det betyder, at det er mit job at sikre, at intet bliver sat i verden medmindre det ser godt ud. Fra produktet selv, til fotoskydninger og styling. Jeg er også meget involveret i marketing og kommunikation, hvor mit fokus er på mine egne social kanaler.

Hvor ser du dig selv og Ivyrevel om 10 år?

Det må tiden vise! Vi vil altid drømme stort og vi vil altid arbejde hårdt, så vi kan vores mål og drømme.

Hvorfor besluttede du dig for at starte Ivyrevel?

Mode har altid været min passion, siden jeg var meget ung. Jeg var kun 16 år, da jeg startede min første virksomhed. Efter nogle år, hvor jeg har fokuseret på min personlige brand som modeblogger og influencer, ønskede jeg at lave noget mere. Jeg vidste det skulle være moderelateret. Efter mange snakke med min forlovede Aleks, hans bror Dejan og vores ven Gustav, var drømmen formet. En drøm om at bygge et digitalt modehus. Vi besluttede os at gå den hårde vej, og bygge det op fra bunden uden nogen hjælp. Det er fire år siden, vi lancerede Ivyrevel og det har været de hårdeste, men også sjoveste år i mit liv. At drive en virksomhed er ikke altid let, men jeg er sikker på, at jeg arbejder med min passion og det er jeg taknemmelig for.

Fortæl os om projektet ”Coded Couture”

Sammen med Google vil Ivyrevel smelte couture og den digitale verden sammen med deres ”The Data Dress” – en personaliseret kjole, designet med hjælp fra en app skabt af Ivyrevel og Google. Appen sporer brugerens aktivitet og livsstil, som bliver oversat til en helt unik, trendy og skræddersyet Ivyrevel kjole.