accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

Altid gratis levering og retur

100 DAGES RETURRET

Katalogfra Ivyrevel

Få updates fra dette brand i dit fashion feed.
+ Vi vil fremover vise dig nyheder fra dette brand i dit fashion feed.
Mærke
m
Farve
Anledning
419 varer

Ivyrevel – Et mix af feminine og edgy silhouetter

VI INTERVIEWER KENZA ZOUITEN OM IVYREVEL

Vi fik chancen for at stille modebloggeren, influenceren og co-founder af Ivyrevel, Kenza Zouiten, spørgsmål om Ivyrevels start og fremtidsudsigter.


street mode
Kenza Zouiten i Ivyrevel @Kenzas.se

ZALANDO: Hvad er tankerne bag navnet Ivyrevel?

KENZA: Vi kom op med navnet, fordi vi faktisk bare synes, at det lød rigtigt cool. Vi føler, at det reflekterer vores stil.

Hvad karakteriserer jeres design? Hvad inspirerer jer?

Vi kreerer tilgængelig luksus med en attitude. Vores stil er poleret, højlydt og udadvendt med masser af attitude. Vi er inspireret af urbane kontraster, stærke selvstændige kvinder og nutiden, når vi designer. IVY-looket bygger på kontraster, mikse det feminine med skarpe og kantede silhouetter. Vi designer kollektioner, der er en perfekt balance mellem statement elementer og must haves til hverdagen. Lige hvad vores generation ønsker og behøver! Der er kærtegnet for visuelle detaljer, fordi vi værdsætter design som for at se til at se godt ud både ONLINE og offline.

Hvad er din rolle hos Ivyrevel?

Jeg er Ivyrevels stylemanager. Det betyder, at det er mit job at sikre, at intet bliver sat i verden medmindre det ser godt ud. Fra produktet selv, til fotoskydninger og styling. Jeg er også meget involveret i marketing og kommunikation, hvor mit fokus er på mine egne social kanaler.

Hvor ser du dig selv og Ivyrevel om 10 år?

Det må tiden vise! Vi vil altid drømme stort og vi vil altid arbejde hårdt, så vi kan vores mål og drømme.

Hvorfor besluttede du dig for at starte Ivyrevel?

Mode har altid været min passion, siden jeg var meget ung. Jeg var kun 16 år, da jeg startede min første virksomhed. Efter nogle år, hvor jeg har fokuseret på min personlige brand som modeblogger og influencer, ønskede jeg at lave noget mere. Jeg vidste det skulle være moderelateret. Efter mange snakke med min forlovede Aleks, hans bror Dejan og vores ven Gustav, var drømmen formet. En drøm om at bygge et digitalt modehus. Vi besluttede os at gå den hårde vej, og bygge det op fra bunden uden nogen hjælp. Det er fire år siden, vi lancerede Ivyrevel og det har været de hårdeste, men også sjoveste år i mit liv. At drive en virksomhed er ikke altid let, men jeg er sikker på, at jeg arbejder med min passion og det er jeg taknemmelig for.

Fortæl os om projektet ”Coded Couture”

Sammen med Google vil Ivyrevel smelte couture og den digitale verden sammen med deres ”The Data Dress” – en personaliseret kjole, designet med hjælp fra en app skabt af Ivyrevel og Google. Appen sporer brugerens aktivitet og livsstil, som bliver oversat til en helt unik, trendy og skræddersyet Ivyrevel kjole.