Er du stadig i tvivl om hvem, der styrer verden, så lad IVY PARK give dig svaret. Den nye sportstøjskollektion er resultatet af det lange ventede samarbejde imellem Beyoncé og Topshops Sir Philip Green. Signaturstilen har fået sportslig touch – og resultatet er tøj og accessories inspireret af styrke og positivitet.

IVY PARK – Kom moderigtigt i form

IVY PARK har en ny tilgang til den atletiske stil, som udvisker grænserne mellem sportstøj og hverdagstøj. Tænk enkle silhuetter med udtryksfuld grafik, der kan bruges både på og uden for banen. Hvert enkelt item er lavet i højteknologiske materialer, der gør, at du kan konfrontere og tage kampen op med din udvalgte sport. Og med Beyoncé og Sir Philip Green bag roret, vil du med sikkerhed være moderigtigt klædt på. Med alt fra moderne uniformsjakker og sweatshirts til kasketter og huer udtrykker IVY PARK på casual vis kærligheden til atletisk mode.

Bring din træning i fokus med IVY PARK

Klassisk sportstøj som leggings, T-shirts, tanktoppe og sports-bh'er er blevet nyfortolket i en mergelgrå og dybsort farvepalet med diskrete farveinfusioner. De elastiske materialer med åndbare egenskaber sidder som skræddersyet på kroppen, hvilket giver optimal bevægelsesfrihed. IVY PARK leggings er definitionen på mærkets underspillede design. Vælg imellem tre længder i tre pasforme; høj, mellem og lav model – perfekt til dit træningsoutfit eller til en casual hverdagsstil med en oversize T-shirt og dine favorit sneakers. Tag et kig på denne sæsons atletiske tendens for at få inspiration til, hvordan du styler IVY PARK tanktoppe, veste og T-shirts. Skab en retrostil med mom jeans og støvletter, eller gå den futuristiske vej med metalliske culottes og oversize rygsække.