Sko, tøj og accessories fra ION

 • Størrelse
 • Mærke
 • Pris
 • Farve
 • Længde
 • Mønster
 • Materiale
  44 varer
  |Sorter efter:
  Side 1 af 1

  Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

  Tilmeld dig Zalandos nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste bestilling samt inspiration og personlige anbefalinger direkte i indbakken.*

  Se vores databeskyttelseserklæring for information om, hvordan Zalando behandler dine data.

  Gå i et med vandet og koncentrer dig fuldt om at dyrke din sport eller nyde din badning. Siden opstarten i 2005 har ION dedikeret sig til at producere påklædning, der hjælper dig med at få det meste ud af din sport i vandet. Udstyret er i orden hos ION. De smarte, fleksible og komfortable våddragter fra IONer blandt de ypperste på markedet og efterlader køberen med en vare, der igen og igen leverer, når det gælder de krævende udfoldelser i vandet. Med wetsuits fra ION bliver surfing og de mange andre sportsgrene i vandet en leg.

  Men også badetøj er blandt ION repertoire. Her findes friske og farverige designs til både mænd og kvinder, der lader dig hoppe moderigtigt i vandet.

  Hvad enten du er til sport eller fornøjelser, er ION derfor mærket til den ægte vandhund.

  ION – van(d)vittigt godt

  På Zalando.dk kan du fra ION finde badetøj såvel som den rette beklædning til din vandsport. Vores udvalg inkluderer bl.a. mærkets fantastiske våddragter, som er egnet til både wakeboarding, windsurfing, kitesurfing og meget mere. Er du også til en mere afslappet tur i vandet, kan du på Zalando.dk finde smarte badebukser og bikinier fra ION i flotte designs. De mange stykker tøj fra ION kommer i modeller til både kvinder og mænd, så det er bare om at dykke ned i udvalget. Surf forbi Zalando.dk og find dit næste stykke tøj fra ION.

  Din sikkerhed på Zalando.dk

  På Zalando handler du nemt og bekvemt, og vi leverer altid dine varer gratis hjem til dig.

  På Zalando.dk kan du gratis returnere dit køb indenfor 30 dage

  Kontakt os enten via. Kontaktformularen eller send os en e-mail

  Hold øje med

  O'Neill

  Speedo

  Sport Håndklæder Damer

  Badeshorts