Sko, tøj og accessories fra Inov-8

Mærke
Pris
499
499
1495
1495
krkr

33 varer

Sorter efter:
Side 1 af 1
X-TALON 225 - Løbesko trail - green/black ROCLITE 325 - Trekking boots/ Trekking støvler - dark grey/blue/black TRAILTALON 250 - Løbesko trail - silver/blue/red BARE-XF 210 V2 - Neutrale løbesko - grey/black/coral ROADCLAW 275 - Neutrale løbesko - red F-LITE 235 - Træningssko - dark green/black/red TERRACLAW 250 - Løbesko trail - navy/blue/orange ARCTIC TALON 275 - Løbesko trail - blue/black/silver/yellow X-CLAW 275 CHILL - Løbesko trail - silver/black/neon yellow

Mangler du et nyt træningssæt eller har du dele, der skal skiftes ud? Så har du rig mulighed for at finde masser af godt træningstøj fra mærket Inov-8. I sortimentet finder du en masse godt sportstøj og tilbehør til forskellige årstider og tidspunkter. Alt fra T-shirts til sneakers er fleksibelt og specielt designet til at kunne yde og være komfortabelt. Det er vigtigt for Inov-8 at det træningstøj du har ikke er en hindring, men et redskab, der lader dig yde dit bedste, når du dyrker sport. I Inov-8 ’s sortiment finder du tøj og sko til både damer og herrer i mange forskellige modeller og med et godt farveudvalg, så du kan finde lige det, der passer til dig. Så uanset om du leder efter et helt sæt eller bare en enkelt del - f.eks. en løbejakke eller et par sneakers - er der mulighed for at finde dem her. Når du har fundet det rette løbesæt, kan det måske være smart med et ur med pulsmåler.

Inov-8 - komfortable træningstøj til damer og herrer

For producenten af Inov-8 handler det meget om at kunne bevæge sig naturligt. Derfor er Inov-8 's produkter udviklet til den bedste komfort og til bevægelighed. Det sikrer de ved at udvikle produkter, der gør at din krop kan udvikle sig så naturligt som muligt og give både din krop og fødder den bevægelighedsfrihed, der er behov for. I skoen betyder det at der er bestemte indlæg og fordybninger i sneakers, der giver foden både støtte og fleksibilitet. Det er vigtigt for Inov-8 at skoen ikke sætter begrænsninger for, hvor langt og hvor hurtigt du kan løbe. Det kræver en sko og tøj, hvor komforten er helt i top og kvaliteten er holdbar. Du finder et godt udvalg af begge dele på Zalando.dk.

Dette er måske noget for dig