For at give dig den bedste oplevelse hos Zalando bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.Jeg accepterer.

Sko, tøj og accessories fra Inov-8

Mærke
Pris
399
399
1395
1395
krkr

38 varer

Sorter efter:
Side 1 af 1
ROADTALON 240 - Neutrale løbesko - black/grey/blue TRAILTALON 250 - Løbesko trail - silver/blue/red FASTLIFT 370 - Træningssko - black/teal/berry BARE XF 210 V2 - Træningssko - grey/black/green TRAILTALON 250 - Løbesko trail - blue/black X-TALON 225 - Løbesko trail - green/black F-LITE 235 V2 - Træningssko - green/black TRAILTALON 250 - Løbesko trail - black/red/grey ALL TRAIN 215 - Træningssko - teal/grey ALL TRAIN 215 - Træningssko - grey/black/purple ALL TRAIN 215 - Træningssko - dark green/red/black ROADCLAW 275 - Neutrale løbesko - red X-CLAW 275 - Løbesko trail - red/black ROADCLAW 275 - Neutrale løbesko - silver/grey/neon yellow

Mangler du et nyt træningssæt eller har du dele, der skal skiftes ud? Så har du rig mulighed for at finde masser af godt træningstøj fra mærket Inov-8. I sortimentet finder du en masse godt sportstøj og tilbehør til forskellige årstider og tidspunkter. Alt fra T-shirts til sneakers er fleksibelt og specielt designet til at kunne yde og være komfortabelt. Det er vigtigt for Inov-8 at det træningstøj du har ikke er en hindring, men et redskab, der lader dig yde dit bedste, når du dyrker sport. I Inov-8 ’s sortiment finder du tøj og sko til både damer og herrer i mange forskellige modeller og med et godt farveudvalg, så du kan finde lige det, der passer til dig. Så uanset om du leder efter et helt sæt eller bare en enkelt del - f.eks. en løbejakke eller et par sneakers - er der mulighed for at finde dem her. Når du har fundet det rette løbesæt, kan det måske være smart med et ur med pulsmåler.

Inov-8 - komfortable træningstøj til damer og herrer

For producenten af Inov-8 handler det meget om at kunne bevæge sig naturligt. Derfor er Inov-8 's produkter udviklet til den bedste komfort og til bevægelighed. Det sikrer de ved at udvikle produkter, der gør at din krop kan udvikle sig så naturligt som muligt og give både din krop og fødder den bevægelighedsfrihed, der er behov for. I skoen betyder det at der er bestemte indlæg og fordybninger i sneakers, der giver foden både støtte og fleksibilitet. Det er vigtigt for Inov-8 at skoen ikke sætter begrænsninger for, hvor langt og hvor hurtigt du kan løbe. Det kræver en sko og tøj, hvor komforten er helt i top og kvaliteten er holdbar. Du finder et godt udvalg af begge dele på Zalando.dk.

Dette er måske noget for dig