Katalog

Populære filtre
sizes
brands
Farve
Pris
Materiale
Bæredygtighed
Mønster
625 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Indiska – et multikulturelt tøjudtryk

Indien møder Skandinavien, og i denne gunstige fusion finder du med garanti et look, der skiller sig ud fra mængden. Der er dømt personlige styles i et flow af eksotiske indiske karakteristika – mikset med velkendt nordisk minimalisme. Indiska giver dig en helårsgarderobe i et feminint udtryk toppet med boheme. Glæd dig også til et utal af essentials, som du kan kombinere til de specifikke anledninger.

Missionen og mottoet er, at alle skal være med, hvilket kommer til udtryk i de fordelagtige priser og størrelser i alle afskygninger. Indiska gør det til en kvindes ret at være på forkant med moden. Ved at tilbyde kollektioner til alle sæsonerne får du en rød tråd i dit klædeskab. Brug din bløde striktrøje sammen med en nederdel og et par sneakers om foråret, mens du vugger afsted med en latte i den ene hånd og en barnevogn i den anden. Nyd selvsamme sweater om efteråret parret med et par jeans.

Alsidighed er signaturen hos dette svenske mærke med en forkærlighed for indisk kreativitet. Stærke farver, stolte håndværkstraditioner og kvalitetsmaterialer er nogle af nøgleordene, som har betydning for valget af Indien. En stærk karrygul farve, et smukt detaljeret håndmalet mønster eller en strikket struktur af en anden verden. Alt dette bygget ovenpå en skandinavisk designtradition. Du finder ikke bedre silhuetter og pasformer!

Det har aldrig været nemmere at matche dine looks!

Et kæmpe sortiment, der hele tiden udvides, efterhånden som vejret skifter, med Indiska har du altid et sikkert stilvalg. Du kan gå fra boheme-dronning med tunika og knælange støvler til en rockchick i sorte skinny jeans og læderjakke med ét og samme mærke. På kontoret, i byen eller hjemme i sofaen – mærket kommer rundt om det hele.

Et mærke, der ved, hvad der rører sig på markedet. Siden 1901 har det svenske modetøjsmærke skabt trends i gadebilledet. Med et eklektisk miks af nordisk og indisk er stilen unik. Præcis som du også er. Mode og personlighed går hånd i hånd, og du kan læne dig tilbage med tryghed i mærkets enorme designerfaring.

Har du endnu ikke fundet kjolen til din næste fest eller looket til en jobsamtale? Strål af energi og party i mønstrede og farvede kreationer fra Indiska eller bevar roen helt i sort med vægt på den skandinaviske tidløshed og minimalisme. Firmaet kommer rundt om mange verdensdele, der giver dit look en international profil.

Mere end blot mode

Er du også med på bæredygtighed og miljøbevidsthed nu og i fremtiden, så har du endnu mere end blot mode tilfælles med Indiska. Økologisk bomuld, genanvendt polyester og dyrevelfærd er en del af processerne undervejs, inden materialerne bliver omdannet til beklædning.

Hjertet på rette sted. Det har det svenske modetøjsmærke også. Donationer til skoler og stort fokus på arbejdsmiljø er blot nogle af de elementer, der indgår i firmaets omtanke og strategi. Du får hele pakken med miljøfokus, velgørenhed, moral, etik og naturligvis mode.

Silke, læder, hør, dun eller uld. Indiska elsker naturlige produkter, der føles godt på huden, og som yder beskyttelse. Holdbarheden på de organiske produkter er lang, og når alt samtidig foregår i henhold til internationale standarder, så får du modetøj med mere mening.