Filter1

igi natur
Sko, tøj og accessories

1 varer

Nu kan du forkæle dine engle endnu engang. Igi tilbyder det sødeste børnetøj til dine unger, som de vil elske at klæde sig selv i hver eneste dag. Nogle af deres items er tilmed bæredygtige, så du med god samvittighed kan klæde dit barn på. Brandet forener altså gode materialer med økologi. Dette brand er det perfekte valg, hvis du har kærlighed til både dit barn og miljøet.

Igi elsker søde motiver

Igi anvender de sødeste motiver på deres beklædningsdele. Så hvis du er faldet for et bestemt motiv på en sweatshirt, men mangler en bodystocking – ja, så finder du nok en bodystocking med samme motiv. Brandet benytter sig af motiver, som gør børnene glade og som er super fine på dem. De har masser af fine sæt, som alle rammer et blødt punkt hos os. Ifør dit barn et sæt som er behageligt at have på samtidig med at det er smart. Trykkene er motiver som dit barn kan relatere til og er integreret i designet på en stilfuld måde. Derfor passer det store udvalg lige ind i ethvert barns klædeskab.

Lad dit barn sove sødt og behageligt

Når dit barn har kørt sig selv træt på et af mærkets alt for fine kravletæpper kan du pakke ham eller hende i en lækker sovepose. Her kan dit barn sove trygt og godt i dejlige materialer og fine designs med en hue til at holde varmen. Kravletæpperne matcher i øvrigt det andet tøj, så du kan opnå en rød tråd gennem dit barns garderobe. De er dejlige at ligge på og behageligt at kravle rundt og lege på i en sød og fin buksedragt. Kom dit barns garderobe til livs med bæredygtigt børnetøj fra Igi. Se det søde udvalg her på Zalando.dk.

Inspiration