Smartwatch

Populære filtre
131 varer

Hybrid smartwatch

Et almindeligt armbåndsur er ikke længere nok for nogle, for der findes nye, supplerende accessories, som gør livet endnu sjovere. Så lad forkælelsen råde med et hybrid smartwatch, der i princippet er et klassisk ur – blot spækket med indmad, der bidrager med ekstra funktioner.

Hybrid ure er fremtidens ur

Hvis du vil være med på de sidste nye gadgets, så følg tidens ur-mode, der leder dig ind i en ny teknisk tidsalder. Her kan du mere end blot holde øje med tiden, for et hybrid smartwatch giver indhold i hverdagen på flere måder. Det er nemlig uret, der får dig op om morgenen, men som du også kan synkronisere med din smartphone eller tablet. Kalorietæller, skridttæller, musik, lommelygte plus mange andre funktioner. Du vælger selv, hvor meget lir der skal ind over uret, men uanset hvad, så får du et ur, der dækker dine teknologiske behov.

Design og funktion til perfektion

Med et hybrid ure er det slut med enten eller. Her får man nemlig både og, for urene er netop designet med praktiske tidsvisere samt underholdning på samme tid. Dermed har nutidens ur-producenter været på forkant med udviklingen og samtidig sikret, at armbåndsure lever videre på en ny måde, som er tilpasset tidens teknologiske viden. Disse hybride ure giver dig ekstra lir om håndleddet, som du kan bruge hver eneste dag – uanset om det er i form af basisfunktioner eller takket være bluetooth, forbindelse med smartphone-applikationer eller alt mulig andet. Ovenikøbet er det så blot at vælge form, farve og pris, så det hele passer til dine ønsker.