Smartwatch

Populære filtre
85 varer

Smartwatch – Mere end bare en accessorie

Går du og drømmer om et stilrent ur, der kan mere end bare vise klokken? Hvad end du ønsker at optimere din hverdag, effektivitet, træning eller bare vil have det hele samlet lige ved hånden, finder du et stærkt alternativ her i Zalandos udvalg af smartwatches.

Et smart ur er et moderne alternativ til de traditionelle ure. Det kommer med et væld af indbyggede funktioner, som gør din hverdag endnu sjovere.

Elsker du de rene linjer og subtile detaljer? Er du til det klassiske look med læderrem og gulddetaljer? Måske elsker du alternativer og vil have et ur med flere udskiftelige remme? Ligegyldigt hvilken ur-stil, du rocker, er du landet det rigtige sted.

Smarte ure åbner for en verden af muligheder

Smartwatches er ikke længere kun til sportsbrug. Mange af modellerne kan kobles op til telefon og laptop, hvilket åbner for en verden af muligheder når det kommer til tidsoptimering, kommunikation og møder.

Mange smarte ure kan endda modtage og foretage opkald samt kobles med 4G-forbindelse. Dette betyder, at du med disse modeller kan lade både computer og telefon blive hjemme og stadig holde styr på alle dagens gøremål.

Hos Zalando har vi smartwatches med masser af spændende funktioner, og det er alt sammen pakket ind i et stilfuldt design. Selv hvis du vil have alle de moderne teknologier, men du ikke vil af med det klassiske ur-look, kan du sagtens vælge smarte ure, som ligner de klassiske modeller. Typisk vil designs med analogt look have længere batteritid, men de er ofte uden touchscreen.

Sådan vælger du blandt de mange smarture

Inden du forelsker dig i et smart ur hos Zalando, bør du tjekke dets kompatibilitet med din smartphone. Dette betyder, at hvis din telefon har iOS-styresystem, bør dit ur også have det. Ellers kan du ikke koble dem til hinanden.

Hvis du ønsker et smartwatch til både hverdags- og træningsbrug, skal du se, hvilke fitness-features uret kommer med. Er du løber, vil du med sikkerhed elske at tracke dine ture via GPS. Ønsker du detaljeret træningsoptimering, er features som pulsmåler et sikkert win.

Når du har fundet ud af, hvilke features dit nyt ur skal have, er det på tide at vælge det helt rigtige design. Mange smarture kommer med muligheden for tilkøb af forskellige urremme, så du kan matche dit ur til dagens outfit. Det har aldrig været mere stilet at optimere din hverdag.