Katalog

203 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Dette Stockholm baserede brand er det perfekte alternativ til de unge kvinder, som leder efter et alternativ til mainstream mærker. Hunkydory kollektionen er primært baseret på stilarter såsom bohemian, militær og rock ’n’ roll. Tre meget forskellige looks der fuldender en original stil, som vil få både drenge og piger til at vende sig om på gaden. Du kan købe denim, knitwear og meget mere af det svenske tøjmærkes udvalg på Zalando.

Stilrent svensk design som både er casual og sofistikeret

“Hunkydory” betyder “all is peaceful and relaxed”, hvilket oversat til dansk betyder “alt er fredeligt og afslappet”. Det er et udtryk som stammer fra David Bowie albummet ”1971”, og det er det som svenskerne Ulrika og Christopher Bjercke ønsker at udrykke med designet. Hunkydory tilbyder blødt knitwear og luksustøj for at føre en simpel men elegant stil. På den måde kan du fuldende et look som hverken er for glamourøst eller kedeligt. De svenske designere er kendte for at kombinere en både sofistikeret og afslappet stil. Men du skal ikke være nervøs for at det bliver for casual, da de har gjort sig bemærket for at holde sig på grænsen mellem det afslappede og det professionelle.

Tøj til Hunkydory kvinden

Modehuset leverer stærke looks for at give Hunkydory power og attitude til alle kvinder. De skaber imponerende mode med hver evig eneste Hunkydory kollektion sæson ind og sæson ud. Det traditionelle minimalistiske svenske design giver dig mulighed for at skinne igennem med din egen personlige stil. Udvalget får et nyt pift hvert år, men er altid trofast overfor den sædvanlige stil som alle kender dem for. Du kan blandt andet købe en lækker Hunkydory ruskindsjakke, denim i alle farver, samt strikket tøj, som skaber den perfekte silhuette.