Katalog

Populære filtre
26 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Homebase er til den super modebevidste mand. Se bare på deres lækre udvalg af skjorter og du ved, hvad vi mener. Der er smæk på farverne og passer perfekt til manden med fart og styr på tilværelsen. Brandet giver dig muligheden for at se tjekket ud, uanset om det er udendørs eller indendørs. Med dette brand kan du være sikker på, at have noget smart at tage på.

Få fart på med Homebase

Deres skjorter er perfekte sammen med et par almindelige cowboybukser og sneakers. Du kan også kombinere med et par jakkesætssko, hvis anledningen er af de finere. Vil du gå all-in kan du sætte både skjorte, jakkesætssko og jakkesætsbukser sammen i et klassisk og fashionabelt businesslook. Brandet har også et kanon udvalg af jakker, som alle har hver deres udtryk. Der er til bad boy’en, den stilbevidste, den der gerne vil skille sig ud og til dig som elsker modens tendenser. Den ultimative cocktail vil unægtelig være en kombination af en Homebase jakke og tilsvarende skjorte. Hold jakken åben, hvis vejret tillader det, og flash din nye, lækre skjorte.

Føl dig godt tilpas med Homebase

Det er som bekendt en god følelse, at vide man ser godt ud i det tøj, man har på. Det smitter af på udstråling og humør, som er et ligeså vigtigt accessory som alt andet. Mellem Homebases items kan du finde et væld af tøj, som giver dig denne følelse. Der er for alle aldre og stile og for dig, som elsker farver. Der er også for dig, som godt kan lide de mere afdæmpede farver, som er lette at sætte sammen med andre kulører. Se de fine pastelfarvede skjorter, som er perfekte til sommerens tendenser eller modellerne med knald på farver, som er perfekte til fest. Tag et kig i det lækre udvalg her på Zalando.dk.

Inspiration