Den kæmpe modegigant, ved samme navn, har udviklet et nyt skud på stammen. Hilfiger Denim henvender sig til den unge forbruger, som elsker mode og ønsker et maritimt inspireret look. Brandet hiver gamle kendinge frem og giver dem et nyt og moderne twist. Forny din garderobe og bliv en del af et kæmpe og verdensomspændende fællesskab.

Hilfiger Denim – det nye skud på stammen

Brandet har skabt noget unikt. De holder en ren stil, som afspejler sig gennem hele kollektionen. Den brede profil byder på alt lige fra sko og jeans til de fedeste T-shirts og tasker. Du kan med garanti opnå et fuldt outfit med det fantastiske brand. Farvepaletten spænder bredt, men er kontrolleret. Nuancerne holdes indenfor den klassiske denimverden i blå nuancer. Brandet har dertil valgt at tilføje den kraftige røde farve og rene hvide, og går derfor all in på inspiration fra det amerikanske flag og maritime tema. Hold dit outfit afslappet og style et par jeans med en hvid T-shirt. Afslut med et armbåndsur, og tilføj en elegant detalje til det rolige og afslappede look.

Bliv din egen modeguru

Det er både kvinder og mænd, som kan få glæde af brandet. De mange items henvender sig nemlig til den unge og bevidste modeelsker. Hilfiger Denim formår at give klasse til alt hvad brandet berører. Alle modeller skal gennem en detaljeret og grundig proces, før brandet præsenterer dig for det færdige item. Derfor er du også sikret designs, som lever op til tidens trends. Klæd dig i dine favorit jeans og style med en farverig overdel. En kontrast er her blevet skabt og du kan følge denne til døren med et par vilde sneakers. Dertil kan du dæmpe blikfanget igen med en pullover i mørke farver. Kollektionen byder på mange stylingsmuligheder.

Inspiration

Hilfger Denim – mere end blot denim

Hilfiger Denim er et af de førende livstilsbrand som hylder den klassiske amerikanske stil. Designet er klassisk men med et twist, og derfor er sortimentet spækket med moderigtige designs. Godt håndværk og smarte detaljer er der masser af fra Hilfiger Denim, og de luksuriøse designs har da også vundet stor anerkendelse på den internationale modescene. Hilfiger Denim findes til både damer og herrer, så vil du have fingrene i nogle stilsikre designs, så er du med stor sandsynlighed landet det helt rigtige sted. Hos Zalando.dk ønsker vi at gøre din shoppetur nem og behagelig, så vi har samlet hele mærket til dig på én og samme side. Til de moderigtige mænd tilbyder Hilfiger Denim smarte skjorter, stilrene og klassiske polo T-shirts. Til kvinderne er der naturligvis også et væld af lækre designs såsom smukke feminine og klassiske kjoler, søde nederdele, og naturligvis et væld af toppe og bluser. Er du på jagt efter smukke accessories eller lækkert fodtøj, så er der naturligvis også et lækkert sortiment fra Hilfiger Denim, som både byder på skønne sandaler, sneakers, bælter og caps.

Hilfiger Denim - stilsikre vindere

Hilfiger Denim er mode på høj plan. Designet er klassisk, men i sortimentet finder du både stilet tøj til arbejdsbrug, men også et væld af sporty og casual designs. Er du på jagt efter noget klassisk fritidstøj, som du stadig ser præsentabel ud i? Hilfiger Denim byder på både lækre hættetrøjer, sweatshirts og T-shirts, som giver dig en moderne men afslappet udstråling. Til det nedtonede og afslappede look kan du med fordel bruge et par sneakers eller sandaler, som du naturligvis også kan finde i udvalget fra Hilfiger Denim. Til de varme sommeraftenener byder mærket selvfølgelig også på smukke og lette sommerkjoler og sandaler til kvinderne, og lækre cargobukser og sko til herrerne, så I kan være top tunet til sommerens grillfester. Du kan naturligvis som kvinde bruge din kjole hele året, da du altid kan bruge et par strømpebukser under din Hilfiger Denim kjole, og bruge kjolen med en cardigan over. Hos Zalando.dk er vi vilde med Hilfiger Denim, og har du endnu ikke stiftet bekendtskab med mærket, så kan du naturligvis gøre det lige her. Vi fører et væld af mærker, og hos os er din shoppetur gjort overskuelig og nem, og du slipper for de ømmer fødder mens du shopper.