Katalog

Populære filtre
18 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Hey Honey er et tysk brand, som er stiftet af to søstre, der med deres forkærlighed for mode og yogalivsstilen har skabt disse skønne kollektioner af farvestrålende yoga- og fitnesstøj i lækre kvalitetsmaterialer. De stærke farvekombinationer tager afsæt i surferkulturen i Californien og søstrenes affektion for kulturen på Bali. Tøjet er lavet i lækre genbrugs- og miljøvenlige materialer.

Find dit nye yogasæt lige her

Blandt yogatøjet fra Hey Honey finder du et væld af farver, prints og farvestrålende mønstre i samspil med simple og stilrene linjer. Overdelene er typisk fremstillet i enkle designs og diskrete farver som sort, grå og hvid, hvor deres logo er fint placeret på højre bryst. Underdelene er derimod de dele i kollektionen, som er fyldt med spændende prints og dynamiske farver. Hey Honey-tightsene emmer af personlighed, og her skinner passionen for surferkulturen virkelig igennem. Det smarte og feminine junglelook, som går igen på flere af deres tights og sports-bh’er er fyldt med fine naturtro farver, som understøtter den livsglæde, som de to tyske søstre tilsætter deres aktivitetstøj.

Lækre prints og stilrene linjer

Generelt er det de naturinspirerede prints, som karakteriserer kollektionen fra Hey Honey. De smukke blomsterprints og de feminine leopardprints bryder med mange af de klassiske linjer, der ellers ses på yogatøj, og giver tøjet et helt unikt særpræg. De enkle T-shirts og sweatshirts passer så fint sammen med de farvestrålende prints på yogabukserne. Det lykkes for det tyske brand at kombinere to vist forskellige designinspirationer i deres smukke kollektion af yoga- og fitnesstøj med deres vilde prints og simple overdele – og vi er vilde med det. De udsøgte materialer giver dig maksimal bevægelighed og komfort, som gør dine yogatimer ekstra sjove.

Inspiration