Tøj til herrer

Populære filtre
1.643 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Urban Classics herretøj er basic streetwear mode når det er bedst. Søger du afslappet mode med kant og maskulin attitude? Urban Classics har alt hvad du søger inden for sporty og lowkey modetøj. Brandet byder på alt hvad du skal bruge for et individuelt look i dagligdagen. Lige fra jerseybukser til jakker i fede farver.

Urban Classics herretøj – streetmode med attitude

Brandet er kendt for sine løstsiddende designs, hvor komforten altid er i højsæde. Dog altid med et stilfuldt twist. Urban Classics herretøj er stilet modetøj som gør det muligt at bevæge sig. Foruden komfort er stil tænkt ind i hver eneste snit. Kollektionerne er designet med et formål om at bringe individualitet ind i garderoben. De dygtige designere udelader bevidst prints på varerne, så du kan gøre tøjet til dit eget og lade din stil stå for sig selv. Skal Urban Classics være en del af din hverdagsuniform? Den sporty casual og maskuline kollektion klæder dig på med stil til alle dine aftaler.

Udtryk personlighed med Urban Classics

De unikke designs kan styles på kryds og tværs. En hoodie, et par løse bukser og en denimjakke former et afslappet og lækkert look til hverdagsbrug. Skal looket egne sig til byture, studiefester og caféaftaler? Style et par skinny jeans og en T-shirt med et par lækre snøresko for en stilet, men samtidig lowkey vibe. Du kan sammensætte tøjet lige som du ønsker. Den sporty og casual signatur er altid en sikker vinder. Hvad enten looket skal være formelt med kant eller afslappet og lækkert. Find din favorit på Zalando.dk blandt et væld af designs i fede farver, bløde tekstiler og unikke detaljer.

Gå ikke glip af