Tøj til herrer

1.503 varer

For den modebevidste mand, er der i særdeleshed ét brand, der gør det ekstra godt: Selected Homme. De giver dig trends og styles, der emmer af maskulin charme og bygger på tidens hotteste tendenser. Lad dig inspirere til en stil, der giver dig lækker nordisk elegance, der både er stilren og klassisk.

Klassisk elegance fra Selected Homme

Har du en svaghed for et stilet look med grobund i klassiske styles? Selected Homme herretøj er et sublimt udvalg af de lækreste styles til mænd, der kræver lidt ekstra af deres garderobe. Det store udvalg byder på store kollektioner af skjorter, som du både kan bruge til hverdag eller til fest. Den lyseblå slimfit skjorte er altid et stilsikkert valg til et par sorte chinos og sorte snøresko. De lidt køligere dage kan du altid smide en cardigan eller en pullover på for lidt ekstra varme. Det klassiske maskuline look er en af deres spidskompetencer, som du i den grad kan komme til at nyde godt af fra dette brand.

Skønne additioner til din garderobe

De klassiske helfarver spiller den helt store rolle i dette udvalg. Her arbejdes der ikke med store iøjnefaldende prints eller grafiske elementer – i det enkle ligger elegancen. Flotte marineblå toner bliver afløst af de grå nuancer, der løber over i den klassiske sorte farve. Du kan mikse og matche alle items fra deres kollektioner, der altid står knivskarpt sammen. Vi elsker de casual poloshirts, der samtidig giver dig et skud af elegance. Et par shorts, loafers og en lækker poloshirt – så er du klar til en varm sommerdag. Find dine favoritter blandt Selected Homme herretøj, og opgradér din garderobe nu.

Inspiration