Filter1

Polo Ralph Lauren
Tøj til herrer

1,219 varer

Lad dig inspirere med det store udvalg fra Polo Ralph Lauren herretøj. Dette brand er kendt verden over og de fleste mænd har et eller flere items fra brandet hængende i garderobeskabet. Dette brand er kendetegnet ved eksklusiv mode, som har til opgave at frembringe en sporty gentlemanstil. Dette fuldfører de til perfektion og man kan altid kende brandet på den ikoniske hest, som ofte er placeret ved brystet.

Polo Ralph Lauren herretøj – personlig luksus i hverdagen

Det er tid til selvforkælelse, og dette brand er perfekt til formålet. Deres unikke stil og ikoniske udtryk har lagt verden ned. Du vil elske at åbne skabet og kigge på det nyindkøbte tøj fra Polo Ralph Lauren herretøj. Klæd dig i en klassisk polo T-shirt med den farve du bedst kan lide. Style den med et par sandfarvede shorts og dit look er begyndt at tage form. For at fuldende looket kan du tilføje et ur, som helt sikkert vil få dit outfit til at fremstå stilet. Det matcher din personlighed og du er klar til en stilet dag i luksus.

Tidløs eksklusivitet

Et kendetegn for dette brand er tilstrømningen verden over. Du kan ikke gå i offentligheden en dag, uden at støde på det ikoniske brand – det er overalt. Når du klæder dig i items fra Polo Ralph Lauren herretøj, vil du få en følelse af fællesskab. Du har noget tilfælles med andre og du kan derigennem hente inspiration til styling af looks. Det er et brand, som passer i enhver mands garderobe. Hop i en skjorte og style det med dine yndlingsbukser. Mix og match farver på kryds og tværs, og skab selv en ny mode, hvor din personlighed stråler frem. Stilede og eksklusive looks er at forvente fra et brand som Polo Ralph Lauren.

Inspiration

Polo Ralph Lauren herretøj

Han er manden, der næsten har gjort det umulige. Det er der kun relativt få mennesker i verden, der kan udføre, men for Ralph Lauren er det sket som en naturlig del af hans kreative talent. Han har naturligvis skabt et af verdens største og mest genkendelige tøjmærker, som med årene har udviklet sig til et livsstilsmærke med alt indenfor tøj, sko, tilbehør og parfume. Kollektionerne med Polo Ralph Lauren herretøj er blandt modehusets første lanceringer. Polo Ralph Lauren er nemlig hele kernen og dermed hovedmærket i koncernen. Det er Laurens hjertebarn, der bringer minderne frem, hvor de første overdele så dagens lys i 1968. Helt op til 2014 bestod mærket udelukkende af kollektioner til herrer, men siden da er også en række til kvinder dukket op. I udvalget med Polo Ralph Lauren herretøj ser man naturligvis hele modehusets signatur-logo og brand – polospilleren til hest! Det er blevet et verdenskendt symbol på sporty, preppy herremode med masser af dynamik og maskulin karakter.

Hu hej hvor det går med polo til hest!

Ralph Lauren er vild med sport, biler og modetøj. Hans passioner og gode smag skinner også i gennem i kollektionerne med herretøj, hvor farver, pasformer og kvalitet er sammensmeltet med hans særlige øje for tidens trends. Derudover vedligeholder han et klassisk og maskulint udtryk, som danner en rød tråd gennem alle produkterne. Det hele krydres med noget atletisk og urbant, som klæder enhver mand attraktivt på. Netop denne hovedlinje er kendt for sit brede farvespektrum, som stråler af action, livsglæde og fest. Sortimentet med Polo Ralph Lauren herretøj byder på alle de items, som en moderne mand har brug for. Det er overgangen mellem kontor og streetsmarte udtryk, som altid sørger for at du er velklædt, hvad enten den står på ren sportiness eller et mere formelt islæt. Lauren kan ganske enkelt noget særligt med sit formsprog og sin evne til at få detaljerne integreret i helheds-looket.

Man kommer ikke udenom Ralph Laurens stjernestatus i modeverdenen. Og den kan du nu få et drys af ved at udsmykke din krop med nogle items fra kollektionerne med Polo Ralph Lauren herretøj. Uanset om du søger en skjorte til festbrug, en klassisk polo til hverdag, et par jeans, chinos, et habitsæt, noget badetøj eller alt mulig andet – så fås det hele lige her på Zalando. Vi sørger for, at du altid er velklædt i et mærke, der er attraktivt for langt de fleste. Det er klassiske hits, hvor alt er designet præcis, som man kan ønske sig det. Her får du herretøj til de aktive eller afslappede timer i form af sports-looks, træningsbukser og sweatshirts, men også outfits til alle de mere formelle seancer, hvad enten det er et bryllup, en dag på kontoret eller alt mulig andet. Det er tøj, hvor man kan se, at der er gjort noget ud af tingene, hvilket kommer dig til gode, når du skal have det på. Det smitter nemlig af på din personlige stil samt det samlede udtryk, som dermed fuldføres på ypperste vis.