Tøj til herrer

Populære filtre
1.343 varer

Polo Ralph Lauren tøj til herrer med stil

Polo Ralph Lauren er vel nærmest lidt af en legende indenfor modebranchen. Det er en af de største og mest succesfulde tøjbrands i verden, og de fleste mænd har sandsynligvis allerede en T-shirt eller et andet stykke tøj fra Polo Ralph Lauren hjemme i klædeskabet. Det er mere end 50 år siden, at det ikoniske amerikanske brand startede med at producere slips. I dag er Polo Ralph Lauren tøj til herrer mere alsidigt og designer tøj til hele din garderobe, men det er nok stadig den lille polospiller på forsiden af en polo-T-shirt, de fleste af os forbinder med det klassiske tøjbrand.

Stilsikker og cool tøjstil med klassiske Polo Ralph Lauren sweatshirts

Polo Ralph Lauren tøj til herrer er tøj til dig, der gerne vil have stilsikkert tøj, der aldrig går af mode. Sæson efter sæson lykkedes det brandet at levere klassiske, tidløse sweatshirts og skjorter, som passer til selvsagt alt. Til kontoret, til fest eller fritidsbrug. De klassiske poloer fremstilles år efter år i skiftende farver og de er, sammen med Polo Ralph Laurens andre styles, designet til dig, der går efter både at være stilsikker og cool på samme tid. Hos Zalando finder du et varieret udvalg af Polo Ralph Lauren tøj til herrer. Blandt andet skjorter med korte og lange ærmer, habitter i flere farver, badetøj, poloer og afslappede sweatere og hoodies. Styles der passer til alle generationer.

Bæredygtigt badetøj og jakker lavet af genbrugsmaterialer

Polo Ralph Lauren er et af de brands, som kan præsentere et stort udvalg af bæredygtige styles. Blandt andet er en del af mærkets badetøj, træningstøj, jakker og bukser fremstillet på bæredygtig vis. Her er der blandt andet benyttet mellem 70-100% genbrugsmaterialer, som for eksempel genanvendt polyester. Brugen af genbrugsmaterialer betyder blandt andet, at der er mindre spild og mindre forbrug af vand i produktionen af tøj. Det belønner vi hos Zalando med vores grønne bæredygtighedslabel, som gør det nemt for dig at finde frem til vores bæredygtige produkter.