Tøj til herrer

Populære filtre
986 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Det er naturligvis meget forskelligt og individuelt, hvilken tøjstil man er mest til. Nogle elsker at gå i skjorte og jakkesæt hver dag, mens andre mere er til casual looks. Normalt har man brug for noget af det hele, hvor kollektionerne af Levi's® herretøj byder på alt det casual tøj, som du har brug for. Du kan dog også sagtens dresse dig op i dette amerikanske mærke, for der bydes også på skjorter i businessagtige looks, samt blazere, frakker og meget andet. Beklædningsgenstand nummer ét er jeans og denim, og resten af tøjet tager dermed også udgangspunkt i dette casual og rå materiale. Derfor bugner udvalget af Levi's® herretøj med cowboyjakker, ternede skjorter i alle mulige farver, massevis af jeans, T-shirts, undertøj og meget mere, som klæder dig cool og urbant på. Levi's® blev i sin tid brugt som arbejdstøj, og i dag er slidstyrken og kvaliteten stadig helt i top, så du får masser af glæde af dine nye indkøb.

Levi's® herretøj – til den afslappede fyr på alle planer!

En herregarderobe er for det meste mere casual og down-dressed end en damegarderobe. Det hænger sammen med, at fyre elsker at springe i et par jeans, en T-shirt og en hættetrøje og så toppe det hele af med et fedt bælte samt et par fede sneakers. Netop alle disse obligatoriske beklædningsgenstande er en del af dette amerikanske mærkes signatur og grunddesigns, som du kan opleve meget mere af i udvalget af Levi's® herretøj. Her finder du alle de klassiske jeans, skjorter og T-shirts, men også de mere vovede og streetsmarte designs med huller og slidmærker. Kollektionerne af Levi's® herretøj klæder dig på fra inderst til yderst med topfede maskuline produkter, som både du, din partner og dine omgivelser vil elske at kigge på. Så lad de nyeste looks klæde dig på lige her fra Zalando.

Klassisk og tidløs fashion

Selvom Levi's® blev skabt i USA, er det en verdenskendt tysker fra Bayern, der står bag dette fantastisk populære mærke. I 1848 drog Levi Strauss nemlig til New York for at hjælpe sine søskende med deres forretning. I 1853 tog han så til San Francisco, hvor han startede det, der skulle vise sig at blive et eventyr af de helt store og utænkelige. Selv op til i dag - så mange år efter - er Levi's® herretøj uhyre attraktivt. Det er nemlig rå, klassisk og maskulin mode, som klæder mænd i alle aldre. Derfor ser man også kollektionerne af Levi's® herretøj på alt fra unge fyre til ældre mænd, som nyder godt af de mange forskellige kvalitetsprodukter. Jeans er som bekendt mærkets helt klare force og favoritprodukt, og derfor finder du masser af forskellige looks her i vores online-udvalg. Denim i det hele taget er et af de mest anvendte tekstiler hos Levi's®, og derfor er en urban og rå stil sikret, uanset hvad du bærer fra mærket.

Levi's® tøj til mænd – mærket, vi alle elsker og kender!

Når man ser på designstilen hos dette amerikanske mærke, er det fantastisk, hvor meget den ligner sig selv gennem årene. Men sådan skal det være med Levi's®! Signaturen er lig med casual mode, hvor jeans, T-shirts, sweatshirt og skjorter er blandt hovedingredienserne, som så formes og farves i et hav af designs og udtryk. Man behøver blot at kigge på udvalget af Levi's® tøj til mænd for at genkende de mange looks, som med sikkerhed følger de fleste mænd fra ungdommen, og til de er godt oppe i alderen. En mand på 50 kan nemlig sagtens bære et par klassiske blå eller sorte jeans, mens en yngre fyr ser cool ud i et par forvaskede eller hullede modeller. Sortimentet af Levi's® tøj til herrer bugner med basis-items i de fedeste stilarter. Se hele paletten af modetøj her på Zalando.dk.