Tøj
Frakker
Habitter
Undertøj
Strømper
Sportstøj
Badetøj
Størrelse
Mærke
Pris
Farve
Længde
Kollektion
44 varer
Sorter efter:
Side 1 af 1

Hvis man er i tvivl om, at tøj kan bruges til at udtrykke en personlig stil med, så skal man blot kigge på udvalget med Criminal Damage herretøj. Her får du funky, urban mode fra første parket, hvor udstråling og attitude er en stor del af designernes agenda. Det er beklædning til alle de afslappede looks med en klar sporty profil.

Allerede i valg af firmanavn skinner det igennem, at dette London-mærke leger med noget provokerende og anderledes. Store reklamekampganer med tussede fyre giver også en klar ide om, hvilket segment, der elsker disse fede looks. Tøjet er naturligvis for alle, som ønsker en stærk og skarp profil med coolness i centrum.

Criminal Damage herretøj – på kant med moden

Er du typen, der føler dig buret inde ved tanken om et jakkesæt. Så tag et kig på sortimentet med Criminal Damage herretøj, der er den omvendte verden af business-attitude. Her får du afslappet og urban street-mode, hvor kreativitet, musik, fashion og ungdommelighed smeltes sammen.

Sweatshirts, hoodies, jeans og T-shirts – det er de helt klare signaturprodukter fra dette metropole mærke. Londons kreative miljøer danner rammen om inspirationen, hvor funk, rock, hiphop, skateboarding, graffiti og masser af casualness sørger for de fedeste looks til hverdagsbrug.

Criminal Damage henvender sig til yngre fyre med fart over feltet. Stilen afspejler en sjov, kreativ og knap så poleret tilgang til livet. Her må tingene godt være lidt skæve i form af huller i bukserne, en T-shirt der stritter ud under en hættetrøje, en sweatshirt i et forvasket mønster samt alle mulige andre designmæssige virkemidler, der igen udtrykker dit sande jeg.

Nyd storbyens puls i dit helt eget miljø og med din vennekreds, der også elsker topfed streetwear. Kollektionerne med Criminal Damage herretøj venter på nye oplevelser i metropolens puls, hvor støj, fart over feltet, fest og ballade samt masser af personlig stil er en del af hverdagen.