Støvletter til herrer

De populære støvletter til herrer gør det nemt for dig at sammensætte et vindende look. De enkle og tit minimalistiske designs, der præger denne model, er den perfekte start på et elegant, tidløst og maskulint look. Lad denne klassiker finde vejen til dit look, og fornem støvlettens mange stylingsmuligheder.

Det rene look og den simple udformning er en vinder i ethvert look. Støvletten blev især populær, da Beatles gjorde dem til en fast del af deres looks. Den klassiske støvlet går til lige omkring anklen, og er oftest ikke foret. Det gør dem til det perfekte stykke fodtøj til overgangsmånederne.

Enkle og ikoniske støvletter til herrer

Vi elsker de tidløse og klassiske looks, og det er lige præcis, hvad disse støvletter til herrer kan være med til at give dig. De helt sorte og glinsende støvletter i læder uden detaljer er perfekte til dit jakkesæt, hvis du ikke gider at rode med snørebånd.

Til hverdagen finder du også en masse casual takes på denne model. Flot ruskind danner rammen om mange af disse looks, som giver et mere råt look. Stik fødderne i et par blå ruskindsstøvletter, og style dem med et par chinos og en lækker strik for et casual look.

Du bliver dog også budt på modige modeller blandt disse støvletter, der blander nogle af tidens største trends. Lad dig inspirere af dybe farver og lækre prints, der hiver denne model ind i et mere moderne look.

Det enkle look er stærkt repræsenteret, men du kan også forkæle dig selv med flotte detaljer. Som spænder, sammensætningen af forskellige materialer eller en frisk farve. Lad dig inspirere til dit eget helt personlige look med et par støvletter på fødderne.

Gå ikke glip af