Produkter til herrer

Populære filtre

Eton: klassiske herreskjorter med et twist

Få items er lige så tidløse og alsidige som den velsiddende skjorte. Ligegyldigt om du trækker i skjorten til hverdag eller vil have den perfekte go-to til årets store begivenheder, så finder du det perfekte match hos Eton.

Dette svenske brand har siden 1928 designet stilrene herreskjorter i topkvalitet. Med næsten 100 års erfaring i bagagen får du skjorter, der føles lige så lækre, som de ser ud. En velsiddende skjorte er et must-have i enhver garderobe. Hvad end du er til det minimalistiske og søger den perfekte allrounder, eller din garderobe er fyldt med skjorter i alverdens farver og prints, så er der en model til dig.

Hos Zalando elsker vi klassisk mode med et twist, hvorfor det er en selvfølge, at Eton er en fast del af vores udvalg. Gå på opdagelse i skjorter, som hjælper dig med at udtrykke din individuelle stil, lige her.

Tidløse og inspirerende herreskjorter fra Eton

Brandet er mestre i at kombinere nordisk minimalisme med tidens hotteste trends. Alle deres kollektioner er inspireret af tidens farver og prints, men lader sig aldrig diktere af dem. De brænder for at designe herreskjorter, som stråler på tværs af sæsoner og tidens modebillede – perfekt for dig, som lever efter mottoet ”less is more”.

Etons herreskjorter kombinerer svensk design med italiensk håndværk. Mikset af de nordiske rene linjer og italiensk flair giver nogle helt unikke designs, som taler til mennesker verden over på tværs af generationer og personlig stil.

Hos Zalando finder du både de tætsiddende slim fit-skjorter samt modeller med et mere casual og løst fit. Hvis du elsker at lege med dagens look, kan du pifte ethvert jeans og sneaker-look på med en skjorte i kontrasterende farver eller et iøjnefaldende print.

Når kun det bedste er godt nok

Skjorterne fra Eton er designet særligt til dig, som ved, at den store forskel findes i de helt små detaljer. De er til dig, som elsker detaljerede sømme, unikke farvekombinationer og de allerblødeste og mest komfortable materialer.

Hvis du vil elsker det klassiske 50’er-look, finder du kornblå, beige og hvide skjorter, som nemt sættes sammen med dit favoritslips. Er du mere til de spraglede 70’ere, kan du gå efter designs med blomstrede detaljer og skarpe gule, lilla og grønne nuancer.

Er det den klassiske hvide skjorte du søger, så finder du den i flere forskellige pasforme lige her hos Zalando. Hvis du ønsker enkle detaljer, er de nålestribede designs også et godt valg til go-to-skjorten.