Skræddersyet til dig

Sådan bliver du velklædt uanset anledningen.

Se hele udvalget
Tøj
Sko
Accessories
Topbrands

Gå for klassikerne

Business

Smart Casual

Casual

Black tie

Business

Smart Casual

Casual

Black tie

Business

Der er måske nok ikke mange formelle arrangementer i din kalender, men du kan stadig gøre lidt ekstra ud af middagsplanerne. Vi tænker dobbeltradet blazer og statement detaljer - og måske et strejf af farve? Dét skal nok gøre en grå hverdag lidt mere spændende.
Se flere outfits

Snit der passer til dig

Vores valg

Fra et klassisk tuxedo til skræddersyede jakkesæt: Vores udvalg tæller alt fra minimalistisk og ensfarvet til de mere modige valg i velour eller jacquard. Find din stil stil blandt vores håndplukkede favoritter.

Katrin Rahn

Buyer Tailoring

Sko der matcher stilen

Snøresko

Slip-ons

Munkesko

Støvler

Snøresko

Slip-ons

Munkesko

Støvler

Snøresko

Snøresko er klassiske og et must-have til din garderobe, uanset om du vil opgradere hverdagstøjet eller tilføje en ekstra dimension til dit business-outfit.
Udforsk nu

Bestseller brands

Accessories

Udforsk nu

Herregarderobe

Tjekket på jobbet, stilet til festen eller casual i fritiden? Få inspiration til hvordan du klæder dig gennemført på til enhver lejlighed med de fede trends i herremoden 2016.

Knivskarpe kontorlooks

Der er kommet knald på kontorstilen, så du kan skabe et office-look med kant og forblive stilet på samme tid. Selvom et sort jakkesæt er en evig klassiker, der aldrig går af mode, så kan du udfordre dig selv og prøve en mørkeblå slim-fit udgave. Det giver et ekstra pift af overskud. Kombinér det eventuelt med en ensfarvet lyseblå skjorte og oplev magien i at bruge nuancer af samme farve i hele looket. For at færdiggøre looket er et par brune snøresko optimale. Fremfor et par klassiske sorte, giver den brune læderfarve et delikat twist til det blå jakkesæt. Et par sjove og overraskende detaljer kan løfte dit look til nye højder. Et par farverige sokker eller et markant ur er undervurderede items for en stilet påklædning.

Less is more

TIP: Konceptet om ”less is more” gælder også inden for herregarderoben. Undgå at mikse for mange mønstre og stilarter til kontoret og hold det i stedet for underspillet og sofistikeret. Skal du til bryllup eller en anden stor festlig begivenhed, så er det egentlig ret enkelt. Sofistikerede begivenheder kræver en sofistikeret garderobe. Et sort jakkesæt eller smoking lever altid op til dresscoden. Ryk væk fra 90´ernes jakkesæt, der er lidt for store i silhuetten og vælg i stedet for en lækker slim-fit udgave. Pas dog på med, at det ikke bliver for stramt, da det både ser utjekket ud og er ubehageligt at have på. Er du til slips eller butterfly? Butterflyen har fået en sand renæssance de senere år, og er nu blevet et udtryk for modig stil med et glimt af humor. Et smalt sort slips er en klassiker, man aldrig går galt i byen med. En hvid skjorte og sorte sko er det klassiske tilbehør, og vil få dig helt i top af skalaen for et fedt gentleman-look.

Herremode i festlig balance

Er det weekend og tid til fest? Her er det vigtigt at finde den helt rigtige balance mellem stilet og uhøjtidelig. Et par chinos passer perfekt ind i dette spektrum. Mørke farver virker altid, men du kan også prøve en af tidens store farvetendenser med camel eller flaskegrøn. Hvis du virkelig vil gøre dig bemærket, kan en af de internationale tendenser med et par knaldgule bukser være vejen frem. Kombinér dine chinos med en button-down skjorte, som giver et casual look. I forhold til fodtøj kan et par chelsea boots give et elegant look. Skal det være mere casual er et par fede sneakers altid en god løsning til en festlig aften.

Vis mindre

Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Zalando

Modtag nyheder og inspiration fra Zalando

Redigér dine præferencer

Hvad er du mest interesseret i?

Læs mere i vores Databeskyttelse. Du kan framelde dig nyhedsbrevet når som helst uden omkostninger.