Sko, tøj og accessories fra Helia

Filter (1)

12 varer

Helia har sans for detaljen og vi er fans. Evnen til at have et varieret sortiment mestrer de til fulde og det kommer dig til gode, når du skal finde dit nye par sko til garderoben. Når du kigger deres udvalg igennem vil du nemlig se en bred variation af modeller som passer perfekt til specifikke anledninger, men som samtidig kan bruges til at opgradere et outfit til hverdagen.

Helia gør dig klar til enhver anledning

Brandets varierende brug af detaljer giver mulighed for at finde et par sko for enhver smag. De fine sten på snuden giver et glamourøst look så du er klar og parat til galla. Hvis anledningen er knap så eksklusiv kan du med fordel opgradere et par hverdagsjeans med et par lignende pumps og let krydre dagligdagen. Pumps med elegante detaljer er super fine til bare ben under en lang nederdel eller et par formelle stofbukser. Du vil takke dig selv for at have et par sko fra Helia stående på skohylden når den rette anledning melder sig lige om hjørnet.

Fine og fede støvletter fra Helia

Brandets sortiment byder på et fantastisk udvalg af støvletter i mange afskygninger. Især den moderne storbypige har rig mulighed for at finde et par støvletter som passer perfekt til det pulserende storbyliv, hvor moden er i højsædet. Den korte læderstøvle kan nemt bruges til bare ben og kjole i sommerperioden, mens den lange støvle som smyger sig op langs benet er oplagt i de koldere måneder når du samtidig vil se smart ud. Et par plateaustøvler med snører giver et råt look, som kan give et perfekt modspil til et feminint outfit. Træk i et par strømpebukser og en nederdel med dine yndlingssmykker til eller top dit look med et par læderbukser. Gå på rov i Helia sko her på Zalando.dk.

Inspiration