Katalog

Populære filtre
217 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Farverige Happy Socks bringer livsglæde til hverdagen

Siden 2008 har svenske Happy Socks gjort det til sin fornemmeste opgave at bringe glæde og farver til hver en krog af verden. Det ved at forvandle en af garderobens mest essentielle dele til en sprudlende farvepalet og unik kombination af sjove mønstre, iøjnefaldende print og skelsættende design. Du er måske allerede stødt på dem i gadebilledet? De farverige Happy Socks er kommet for at blive og er på rekordtid blevet en foretrukken accessory blandt alle med hang til mode.

Sæt prikken over i’et på dit outfit med en række enestående og farverige strømpedesigns, der uden tvivl vil vække opsigt, glæde og anerkendende blikke blandt venner og bekendte. Happy Socks inviterer dig indenfor i en spændende verden af farveglade strømper, der gør op med traditionelle farver og klassiske strømpemodeller. Farvel til sort, grå og hvid, og et glædeligt goddag til livsbekræftende og kvalitetsbevidste designs. Med det svenske kvalitetsmærke gøres hver dag til en fest og glædelig begivenhed.

I udformningen af de mange unikke strømpemodeller har det berømte mærke lagt vægt på det gode håndværk, det unikke særpræg og den høje kvalitet. Derfor tilbydes du en strømpe, du kan finde frem fra skuffen og bruge igen og igen, uden at det slider på farver, nuancer og look.

Fantasien får frit flow med temainspirerede Happy Socks

Kollektionen af Happy Socks tager udgangspunkt i en række sjove og medrivende temaer. Med de farverige strømper er der lagt op til fantasi og sjove historier, når modellerne tager dig med en tur til alt fra naturen til rummet. Andre gange lægges der op til abstrakt tankegang, når opsigtsvækkende mønstre og farver blandes på kryds og tværs.

Træk i et par inspirerende og fantasifulde strømper, der vil få alt fra yngre børn til jævnaldrende venner til at nikke anerkendende over dit forfriskende valg af strømper. Aldrig har det være lettere at bringe kant, charme og unik stil til din påklædning og dit klædeskab.

Livet er skabt til sjov og opdagelse. Find dit indre barn frem og leg dig gennem hverdag og bybillede i et par stangsmarte Happy Socks, der frembringer smil og livsglæde blandt alle, du møder på din vej.

Kvalitetsstrømper med udgangspunkt i en bæredygtig tilgang

Farvestrålende sokker og bæredygtige metoder går hånd i hånd hos Happy Socks. De livsglade strømper fra producenten er blandt andet fremstillet af økologisk og bæredygtig bomuld, så du kan udvide garderoben med god samvittighed og hjertet på det rette sted. Via den økologiske tilgang undgår vi syntetiske kemikalier i landbrug, hvoraf du efterlades med et mere miljøvenligt produkt.

Foruden blød, økologisk bomuld er de mange strømpemodeller sammensat af kvalitetsbevidste materialer som smidig og elastisk polyamid og elastan. Det for at give dig en optimal pasform og rare fornemmelser, der varer ved hele dagen.

I tråd med de bæredygtige initiativer opfordrer det svenske mærke til at lufttørre dine strømper frem for at benytte dig af en tørretumbler. Den tilgang medvirker til at nedsætte energiforbruget, mens du ligeledes forlænger dine smarte strømpers levetid og look.