Katalog

Populære filtre

Happy Plugs: Farverige høretelefoner til ethvert humør

Grundlæggeren af Happy Plugs, Andrea Vural, ledte i 2010 længe efter et par farverige høretelefoner til sin kæreste. Efter flere mislykkede forsøg besluttede han at designe dem selv. Bare et år efter blev Happy Plugs født.

De første høretelefoner farvede han selv, men nu har brandet vokset sig så stort, at det gøres professionelt. Dog har Happy Plugs aldrig mistet deres følelse af spontanitet og farveglæde. Ved at fusionere funktionalitet med spændende design og grafik har virksomheden taget verden med storm. Hos Zalando er vi glade for at være med til at sprede Happy Plugs' glæde til endnu flere mennesker.

Brandet er kendt for at designe klassiske in-ears men har med årene også udviklet fede serier af hovedtelefoner, der med sikkerhed vil give dit outfit et pift af sommer og sjov. Du finder et bredt udvalg af virksomhedens mest populære designs lige her hos os. Gå på opdagelse i en verden af farver og oplev et brand, der virkeligt lever op til deres navn. De farverige høretelefoner bringer glæde og farve til hverdagen.

Happy Plugs er der, hvor mode møder tech

Happy Plugs forstår sig på modens tendenser og teknologiens nyeste innovationer. Gennem årene har de samarbejdet med store modebrands og designere, der hver især har sat deres præg på disse farverige høretelefoner. Ikke nok med at høretelefonerne er veldesignede, så har Happy Plugs også skabt versioner med active noise cancellation. Denne fede funktion lukker verdens larm og støj ude, så du kan nyde et øjebliks stilhed eller kun høre tonerne fra dine yndlingstracks.

Virksomheden designer moderne, teknologiske kollektioner, der fusionerer kærligheden til både mode og musik. Mix og match dem med dit i forvejen farveglade outfit eller lad dem være dit iøjnefaldende statement piece. Du finder selvfølgeligt også høretelefoner i mere klassiske farver. For hoved- og høretelefoner, der kan matche alle outfits, kan du med fordel gå efter de traditionelle sorte og hvide styles. Hvis hverdagen skal have et pift af luksus, kommer disse tidløse designs også med enkle og stilrene detaljer i guld og sølv. Hvis du elsker street style, og din garderobe oser af den ikoniske coolness kendt fra skaterparken, må du ikke snyde dig selv for et par hovedtelefoner der kan fuldende din stil.

Når bæredygtighed er en livsstilDer er ingen grund til at skulle vælge mellem bæredygtighed og mode. Hos Happy Plugs designer de produkter, der afspejler din helt unikke personlige stil og holdning til grønt design. Derfor har de fokus på at skabe hoved- og høretelefoner, der kommer i bæredygtig emballage.Familiens yngste musik-elskere får med Happy Plugs også mulighed for at udtrykke deres kreativitet gennem deres tech. Virksomheden har nemlig designet serier specielt til mindre og voksende ører. Designet er selvfølgelig inspireret af den ungdommelige fantasi og frihed.Glæd en du holder af med farverige høretelefoner. Den lille pakke vil bringe stor glæde mange timer ud i fremtiden. Du og dine venner kan udtrykke jer med tidløse pastelfarver, fede dyreprints, nyskabende farvesammensætninger og gyldne detaljer.