accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

GRATIS LEVERING & RETUR*

100 DAGES RETURRET

Håndboldsko

142 varer
  • 1
  • 2

142 varer
  • 1
  • 2

Gæsteblogger om håndboldsko og udstyr


Med Camilla Dalby, professionel håndboldspiller og blogger på camilladalby.bloggersdelight.dk

Camilla Dalby

Præsenter dig selv, så dem der ikke kender dig kan lære dig bedre at kende:

Mit navn er Camilla Dalby, jeg er professionel håndboldspiller og på nuværende tidspunkt udlever jeg en stor drøm, som er at spille håndbold i udlandet. Jeg spiller i Buducnost i Montenegro, som er en af de største klubber i Europa på damesiden. Jeg træner meget, ofte to gange om dagen, så jeg har en stor passion for lækkert træningstøj både til håndbold, fitness og fritiden.Rent personligt, er jeg er glad for at sportstøj og sneakers er blevet trendy igen.


Hvad lægger du mest vægt på, når du skal vælge håndboldudstyr?

Ofte får jeg mit håndboldtøj af den klub, som jeg spiller for da den er sponsoreret af et tøjmærke. Men det er ofte, at jeg har behov for at supplere træningstøjet med noget ekstra sportstøj.

Generelt skal mit træningstøj hellere være lidt for stort end for småt. Der skal være plads, så man kan bevæge sig frit, og så skal det være i god og slidstærk kvalitet, da man ofte bliver revet og hevet meget i under en håndboldtræning.

I fritiden, kan jeg godt lide at der er farver på både mine sko og toppe og så må de meget gerne have et feminint twist.


Hvad lægger du mest vægt på, når du skal vælge en håndboldssko?

Den skal passe perfekt til min fod og være hverken for tung eller for let.

Jeg har prøvet mange forskellige mærker indenfor håndboldsko og må bare indrømme, at nogle mærker bare fungerer bedre for mig i forhold til støtte og holdbarhed.

Jeg har noget med, at mine sko helst skal være hvide med meget lidt farve på, når det gælder håndbold sko. Jeg føler mig bare bedst tilpas i en hvid sko. Det lyder mærkeligt,men jeg har bare altid haft hvide sko, så man udvikler måske nogle vaner med tiden.

Udenfor banen, elsker jeg farver på sko- sneakers, løbesko osv.


Hvad er det vigtigste på håndboldbanen?

Det er 100% boldens kvalitet og skoene. Det er de to vigtigste arbejdsredskaber som bare altid skal være i orden. Jeg bruger derfor også omkring 4-5 par håndboldsko på en sæson, da de aldrig må være for slidte ift. støtte og stødabsorbering.


Hvis du skulle designe din helt egen håndboldsko hvordan ville den så se ud?

Det skulle være en tidsløs model, helst en hvid model, gerne med lidt lilla farver på. Jeg elsker farven lilla på sko, så må den gerne være feminin og let at se- og have på. Der skal være god støtte omkring anklen og den skal være smal omkring foden. Mange kvinder har smalle fødder og ofte er mange håndboldsko for brede til mange kvinder, hvilket jeg tit har oplevet.