GTA — smart & casual på italiensk

GTA er et af vores absolutte yndlingsbrands med særlig ekspertise inden for smarte og casual bukser til moderne mænd. Det er eksklusivitet, når det er allerbedst — her finder du bukser i høj kvalitet til modebevidste mænd i alle aldre.

At kæle for detaljerne

Siden 1955 har det italienske mærke dedikeret sig til at producere bukser til mænd og kun mænd. Her følger man de nyeste trends. Alle bukser fra GTA har en snert af elegance i kombination med et mere afslappet look, og vi elsker, at bukserne både er behagelige og stilfulde på samme tid. Når du får dem på og fører hånden hen over materialet, vil du kunne mærke, hvordan der er fokus på detaljerne ved hver enkelt model. 

Og hvordan producerer man så et produkt, der passer til alle mænd? Den bedste måde er at fokusere på at perfektionere hvert enkelt item. Og det er lige netop dét, GTA har valgt at gøre. Tøjproducenten anvender mange forskellige materialer og stoffer; bomuld, uld, hør og fløjl — you name it! Bukserne designes med detaljer som forskellige linninger, flere lommer i siden og bagpå samt interessante lukninger foran.

De detaljerige bukser kendetegnes ligeledes ved deres gode pasform og solide basisfarver hovedsageligt i nuancer af grå, blå, grøn, hvid, sort og brun. Evnen til at lege med detaljerne og gøre de klassiske bukser mere moderne bidrager til, at det er blevet meget sjovere at style outfittet til hverdagen eller de helt særlige begivenheder.

Fest, arbejde eller date? No problem! 

Når anledningen kræver pænt og klassisk tøj, kan du trygt stole på, at bukser fra GTA er den rette løsning. Her går du aldrig galt i byen med en grå blazer sammensat med lyse eller gule chinos.

Ønsker du et mere edgy look, der på samme tid er smart og klassisk, kan du iklæde dig en blå denimjakke med et par farverige bukser. Et ubesværet look er naturligvis også muligt: en marineblå cardigan i uld med et par fløjlsbløde og enkle chinos vil fuldføre ethvert outfit og gøre dine morgener meget nemmere, hvis du har travlt og hurtigt skal afsted på arbejde. 

Skarp i en fart — slip kreativiteten løs

Vi elsker, at der findes et utal af måder at komplimentere et afslappet eller edgy outfit på. Bukser i et hav af farver, så findes der næppe noget bedre. Føler du dig kreativ i dag? Med GTA i skabet får du rig mulighed for at sammensætte din egen personlige tøjstil.

Det er et stort plus, at det ikke kræver den helt store indsats at se superskarp ud lige meget, hvordan du ønsker at sammensætte et look. På de varmere dage skuffer GTA skam heller ikke. Når det er for varmt til bukser, kan du i stedet iklæde dig et par shorts, som er produceret i tråd med bukserne – du kan derfor vide dig sikker på at holde stilniveauet højt med shorts til mange sommermåneder eller din næste rejse. Plus: her er komfort ikke et sekundært spørgsmål. Det er noget, alle mænd har brug for. Derfor er vi særligt vilde med at have disse produkter i vores sortiment. Med en afslappet og elegant stil er bukserne et sikkert valg uanset anledning.

GTA er indbegrebet af eksklusivitet og god smag, det kan vi ikke komme udenom. Et mærke, der har produceret bukser i mere end et halvt århundrede med et design, der er 100 % fremstillet i Italien, er dét, som gør forskellen. Her får du smarte og stilfulde kvalitetsbukser på en og samme tid. Vi kan næsten ikke få armene ned over det!