Katalog

Populære filtre

Babor er naturlig og innovativ hudpleje

Når du skal forkæle dig selv og din krop med et hudplejeprodukt, er det vigtigt, at du vælger en producent, der er villig til at gå det ekstra skridt; en producent, der ved, hvad din hud har brug for, når den skal holde sig sund.

Babor er kendt verden over som en af de største pionerer inden for professionel hudpleje, og det er der flere gode grunde til. Hos Zalando byder vi på et stort udvalg af deres produkter, der omfatter et miks af naturlige og innovative ingredienser, der giver hurtige og synlige resultater og holder huden sund i lang tid.

Lige meget hvilken del af kroppen, der skal forkæles, kan du nemt finde en løsning fra Babor. Produkterne spænder fra alt mellem pleje til kroppen, ansigtet, hænderne og fødderne til makeup, dufte og økologiske cremer.

Babor-produkter baseret på forskning

Det store udvalg til både mænd og kvinder gør, at du nemt kan finde det produkt, der passer til dig - uanset om dit mål er en mere fugtig, vitaminrig eller strammere hud.

Babor ved, at der er forskel på mennesker og på, hvad deres hud har brug for. Den viden er de ikke kommet sovende til.

Den tyske producent går nemlig højt op i videnskaben bag hudpleje. Det betyder blandt andet, at en lang række forskellige forskere – hudlæger, biologer, kemikere, fysikere osv. – er involveret i alle dele af produktudviklingen.

Evig naturlig skønhed

I logoet finder du en sort rose, der er symbolet på evig skønhed. Det er rammende, fordi Babor ikke kun går op i din individuelle skønhed, men også i naturens skønhed. Alle ingredienser, såsom planteolier, planteekstrakter og aktivstoffer, kommer således fra økologiske og bæredygtige landbrug.

Med et hudplejeprodukt fra Babor kan du derfor være sikker på en ægte naturlig oplevelse af højeste kvalitet, der beskytter og opretholder din huds naturlige balance.