Sko, tøj og accessories fra Gore Running Wear

Størrelse
Mærke
Pris
Farve
Ærmelængde
Mønster

3 varer

Sorter efter:
Side 1 af 1

Er motivationen en mangelvare, så væk den med Gore Running Wear. De har udviklet en kollektion af høj funktionalitet og gjort det smart gennem de seneste trends fra modeverdenen. Denne kollektion vil få dig op af sofaen, da du allerede ved et kig føler motivationen strømme gennem dig. Du må bare ud af døren og afsted.

Gore Running Wear – giv dig selv den bedste oplevelse

Funktionaliteten er ikke til at løbe om hjørner med hos Gore Running Wear. Prøv selv et item og du vil ikke være i tvivl. Funktionaliteten ses i de mange forskellige varianter. Der findes et par shorts til enhver lejlighed. Om du skal spille fodbold eller i bokseringen, kan du finde lige det par, der vil give dig den optimale oplevelse. Derudover er deres design flot og stilet. Det ses i alle dele, både shorts og trøjer. De opererer ud fra det enkle look, og krydrer det med stærke farver for at fange din motivation og opmærksomhed.

Du skaber moden

Mode ses overalt, og sport er ingen undtagelse. Du kan udtrykke dig selv gennem dit tøj og det gælder også når du skal være aktiv. Ved at sammensætte det perfekte outfit vil du yde mere, da du føler dig bedre tilpas. Du kan vælge at iføre dig en funktionstrøje i en klar neonfarve, og style den med et par sorte tights, hvilket giver looket lidt ro. Du kan også vælge at style dit outfit i sorte farver, og derefter pifte dit look op med farverige løbesko. Mulighederne skaber du helt selv. Så længe det viser hvem du er, har mode ingen regler.

Inspiration