Katalog

27 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Giv din hud Hollywood-glød med GlamGlow

Den spændende serie af hudplejeprodukter fra amerikanske GlamGlow var oprindeligt tiltænkt Hollywoods stjerneparade af skuespillere, sangere og entertainere. Mærket blev dog på rekordtid et verdensomspændende hit, så i dag kan du forkæle dig selv og samtidig drysse lidt stjernestøv over din hudpleje.

Start din dag med et rent "kanvas"

En daglig ansigtsrens bør være grundstenen i din hudpleje, for det er nu engang rarest at lægge din makeup på en ren og velplejet hud. Derfor kan det godt betale sig at ofre lidt tid og research på at finde en cleanser, som rammer netop dit behov. Her får du nogle gode bud fra GlamGlow-serien:

 • SUPERCLEANSE: God til normal og fedtet hud. Den fjerner snavs, olie, makeup og døde hudceller.
 • GALACTICLEANSE: En unik cleanser, som forvandles til en rensemælk med en smule vand. Den er fugtgivende og specielt god til tør hud.
 • TROPICAL CLEANSE: En eksfolierende rensecreme til daglig brug, som blandt andet indeholder granatæblefrø og tropiske frugtenzymer.

Hold huden smidig med den rette moisturizer

Når din hud er rengjort, er den klar til en daglig fugtgivende behandling med en moisturizer. Et produkt, som huden absorberer forholdsvis hurtigt, og som efterlader dit ansigt med frisk og fornyet glød – klar til din daglige rutine med makeup-penslerne. GlamGlow har flere typer fugtighedscreme i deres Hollywood-inspirerede produktserie, som hver især har unikke egenskaber. Du vælger blot ud fra dit personlige behov.

Vil du lægge en mat makeup, er VOLCASMIC Matte Glow Moisturizer dét, du søger. Den gennemfugter huden uden at efterlade den fedtet og glansfuld. Er du i stedet på jagt efter en fugtighedscreme med indbygget farvetone, fås Glowstarter-serien fra GlamGlow i tre forskellige hudtone-nuancer, som du kan vælge dit perfekte match ud fra. Kan du ikke finde lige netop din farve, kan du eksperimentere med at blande to toner til det perfekte match. Sidst, men ikke mindst, får du i Waterburst-cremen en lang holdbarhed på hele 72 timer.

Målret din ansigtsmaske til din huds behov

Ansigtsmasker er en fremragende måde at give huden en dybdegående behandling på. En omgang selvforkælelse til dit ansigt, som passende kan indgå som et led i din personlige hudpleje en til to gange om ugen. Men masker er ikke bare masker. Der findes et væld af forskellige typer, der hver især er målrettet specifikke hudproblemer. GlamGlow har et bredt udvalg af ansigtsmasker, som er helt uden parabener og andre skadelige stoffer.

Hvad enten du har normal, fedtet eller tør og skadet hud, kan den let behandles med en ansigtsmaske fra GlamGlow. Planlæg gerne en ugentlig dag, hvor der er lidt ekstra tid til forkælelse.

 • Fedtet hud, synlige porer, akne og røde pletter? Supermud Clearing Treatment-masken renser normal eller fedtet hud og efterlader den lækker og velplejet. 
 • Tør, rød eller ujævn hud? EnThirstymud Hydrating Treatment gennemfugter og reparerer tør og skadet hud. 
 • Slap og kedelig hud? Gravitymud Firming Treatment-masken opstrammer og gør huden mere smidig og elastisk. 
 • Mørke pletter, ujævn hudtone eller tekstur? Flashmud Brightening Treatment er en multifunktionel maske, der giver huden glød og dig fornemmelsen af fornyet energi.

Smidige læber sætter trumf på din udstråling

Hvad end du poster selfies med duck lips på Instagram eller ej, er flotte og velplejede læber med til at sætte prikken over i'et på dit samlede look. Derfor er det vigtigt, at du holder dem i topform, når vejr og vind gør sit for at modarbejde dig. Her er et par tricks til at få dine læber til at fremstå sunde og helt uimodståelige:

Eksfoliering

Ja, ligesom din øvrige hud, kan du eksfoliere dine læbers fine hud ved at fjerne tøre flager og døde hudceller. POUTMUD Fizzy Lip Exfoliator fra GlamGlow giver en effektiv peeling og frisker dine læber op øjeblikkeligt. Det gør den med hjælp fra eksotiske ingredienser som karibisk rørsukker, hibiscusblomster og havsalt fra Hawaii.

Læbebalsam og lipgloss

Når dine læber er befriet for en tør og ru overflade, er det vigtigt at behandle dem med en blødgørende læbebalsam, som fugter og fornyer læbernes smidighed og udstråling. Samtidig beskytter din læbebalsam mod ,at læberne igen tørrer ud. For det perfekte resultat kan du afslutte behandlingen med en gennemsigtig lipgloss med en mat eller glansfuld finish for fyldigt udseende læber. Så er du kysseklar!

Fuldend dit look med highlights og setting spray

Med en nyfunden ansigtsglød er det fristende at give din makeup lidt kant med et par sensuelle highlights. Til dét kan du bruge en highlight pudder, som fås i tre forskellige nuancer. Og så bør du fokusere på tre specifikke områder: det højeste punkt på dine kindben, ned langs næsebenet og på din overlæbes fine kant. Afhængig af din påklædning kan du også markere dine kraveben med highlights. Når din makeup og dine highlights sidder lige i skabet, kan du med fordel fuldende mesterværket ved at benytte en setting spray

Sådan gør du:

 • Hold håret væk fra ansigtet. Brug evt. et hårbånd eller sæt håret op med en hårelastik.
 • Ryst din spray grundigt inden brug.
 • Giv ansigtet tre til fire korte pust fra en afstand af 15-20 cm. 
 • Lad sprayen tørre i nogle få sekunder, hvorefter den forlænger holdbarheden af din makeup og forstærker dit udtryk.

TIP! Husk at lukke øjnene, når du sprayer!

Boost din skønhedssøvn!

En ordentlig nattesøvn er alfa og omega, når det kommer til følelsen af velvære. Men der er flere måder at booste din hudpleje på – selv når du sover. Nemt og enkelt. Pludselig får begrebet skønhedssøvn en helt ny dimension. Dette kan du opnå ved at benytte en fugtgivende natcreme, der arbejder, mens du er i drømmeland. Derved undgår du at vågne op med en kedelig og mat hud. GlamGlow har et par forskellige cremer i deres serie, som er specielt designet til at gøre underværker for din hud gennem natten. De regenererer, fugter og styrker huden, så du er maksimalt forberedt til at lægge en flot makeup på en velplejet overflade. 

Fra morgen til aften (og natten med) hjælper GlamGlow dig med at fuldende den gode cirkel, som konstant giver dig blød og smidig hud samt et fortryllende look med ægte Hollywood-glød.