Populære filtre
sizes
brands
Farve
Pris
Materiale
Bæredygtighed
Mønster
831 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Med Gerry Weber i garderoben har den moderne kvinde det perfekte udgangspunkt for en stilfuld tilværelse. Brandet emmer af den nordiske stil, som ikke mindst er elsket herhjemme, men også blandt de internationale modeelskere. Der er rene linjer og simple designprincipper på menuen, men med plads til udskejelser, som altid er on-trend. Shop alt fra sko og tasker til tunikaer og skjorter lige her.

Start dagen med et godt outfit

Det tyske brand kom til verden på grund af intuition, passion og et hul i markedet. Dets tyske grundlægger, Gerry Weber, er mere end 40 år senere stadig fuld af klare visioner og idéer, som hver sæson præger de stilfulde kollektioner. Brandet er kendt for at være fokuseret på karrierekvinden og den stilbevidste forstadskvinde. Trods dette er der intet snobberi over det veletablerede mærke. Brandet er for alle kvinder, der ønsker at forbinde sig selv med stilfulde udtryk til hverdag og fest. På den måde signalerer man en sober stil fuld af gå-på-mod hver eneste dag. Gør ligesom Gerry Weber, og hav sans for detaljen i dit daglige arbejde. Dit outfit er et godt udgangspunkt.

Forny garderoben med Gerry Weber

Går du nogle spændende begivenheder i møde den kommende tid eller vægter du blot at klæde dig pænt og præsentabelt hver dag? Så er det værd at tage et kig i det udsøgte Gerry Weber udvalg. Sortimentet består udelukkende af lækkert modetøj i den bedste kvalitet, som uden tvivl kan bruges flere sæsoner i streg takket være de tidløse designs. Brandet har tre underlinjer, som dækker de fire årstiders behov. De formelle og casual ready-to-wear designs kan kombineres på kryds og tværs alt efter behov og ønske. Den solidt stigende popularitet har resulteret i, at brandet med årene har udvidet med fodtøj og flotte accessories, som passer perfekt til den eksisterende stil. Forny garderoben med Gerry Weber her på Zalando.dk.