Modtag nyheder og inspiration fra Zalando

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hold dig opdateret om trends, dine yndlingsbrands og find ny inspiration

Redigér dine præferencer

Hvad er du mest interesseret i?

Læs mere i vores Databeskyttelse. Du kan framelde dig nyhedsbrevet når som helst uden omkostninger.

Bring glæde med gaver til herrer fra anerkendte brands

Det føles bare godt at forkæle andre. Når vi giver, får vi ofte lige så meget igen. De store smil og den glæde i øjnene, der opstår, når vi giver, er en gave i sig selv. Er det mændene i dit liv, som har gjort sig fortjent til lidt forkælelse, hjælper Zalando dig på vej med god inspiration. Vi har samlet en række suveræne gaver til herrer, som vil bringe både glæde og taknemlighed.

Alle vores gaver til herrer er produceret af dygtige, velkendte mærker. Vi har samlet gaveidéer fra de største fashionbrands og sportsmærker til de mest anerkendte leverandører inden for beauty og kosmetik. Du er altså komme til rette sted, uanset om du søger en stylish taske til manden i dit liv, et par sporty sneakers til din bror eller et par rå solbriller til kammeraten.

Stylish accessories er de perfekte gaveidéer til ham

Det perfekte tilbehør kan være alletiders gaveidé til en mand. Accessories kan forvandle det simple og trivielle til et stylish og luksuriøst outfit. Med det rette tilbehør bliver det let at fortælle historier og løfte outfits. Kort sagt skal der ikke meget til for at gøre lidt ekstra ud af det, og nu kan du hjælpe mændene i dit liv på vej med de helt rette accessories.

En simpel skjorte bliver lidt mere eksklusiv, hvis den tilsættes et elegant armbåndsur, en rå halskæde eller en flot fingerring i sølv. Et smagfuldt slips og manchetknapper kan absolut også gøre underværker. Ligeså bliver hverdagens t-shirt bare lidt mere rå, hvis den suppleres med stylish solbriller eller moderigtigt tilbehør til toppen af hovedet. En stylish cap går aldrig af mode.

Fodtøj og tasker er to andre steder, du kan sætte ind, når du vil hjælpe manden i dit liv på vej med et helstøbt look. For tiden er trendy mavebælter blandt de helt store hit til mænd, mens det ligeledes er svært at gå galt i byen med en sporty rygsæk. Hos Zalando tilbyder vi alle former for tasker og har endda en del UNISEX-udgaver, så du måske kan låne gaven i ny og næ.

God hudpleje er det samme som at forære velvære og selvtillid i gave

Velvære og selvtillid kommer af selvpleje. Giv gaver til herrer, som gør det nemt for ham at forkæle sig selv. God hudpleje som rens, gel og cremer kommer han langt med. Hos Zalando har vi samlet en stribe velværeprodukter til herrer. Disse produkter er lavet af dygtige producenter, og så indeholder de en masse gode ingredienser, som hjælper velværet på vej.

For at sikre du får givet det rette plejeprodukt, kan det være en god idé at overveje hudtypen hos gavemodtageren. Har huden allerede meget fugt, bør du gå efter rens og cremer uden olie. På den måde kan porrerne fortsat ånde. Er der tale om følsom hud, er det en god idé at styre uden om produkter med meget parfume.

En god fugtighedscreme går du som regel sjældent galt i byen med, når du søger gode gaver til herrer. Huden har nemlig godt af at blive tilført fugt dagligt.