Katalog

Kom med ind i en skoverden af klassiske designs krydret med elegance og sæsonens nye detaljer og styles! Gardenia opretholder dansk design på ypperste niveau takket være et tydeligt og enkelt formsprog, der vækker beundring og længsel på gader og stræder, hvor alverdens modebevidste kvinder higer efter netop disse hits, som er skabt til den gode smag.

Gardenia gør det igen – forfører og tilfredsstiller

Danske Gardenia holder fast i effektive virkemidler, som aldrig går af mode – det er minimalistiske udtryk i klassiske helfarver, som kan matches med hvad som helst. Det kommer til syne på både boots, sandaler og højhælede sko, så du kan skifte mellem hverdags-looks, formelle designs og friske sommerattituder. Mærket lancerer nemlig kollektioner til alle årstiderne, så hop med på eminent sko-fashion og pryd dine fødder med de nyeste farver og former. Grundpaletten er sort og brun, men man vover sig også ud i mere farvede varianter, som bringer stilen op på et nyt niveau.

Højaktuelt fodtøj spækket med kant og karisma

Luk modebladet i og lad Gardenia servere nyhederne for dig! Det gør de med bravur og fingeren på modepulsen i form af rå detaljer som spænder og nitter, der passer til enhver fashionista. Eller hvad med et par rosa ankelstøvler i feminine snit eller et par peeptoes i koboltblå? Det kan også være, at du har lyst til slangeskindsfarvede stiletter eller et par ballerinaer i guld. Dette københavnske mærke sørger for fodtøjet, når den står på fest, job eller fritid. Så nyd godt af et familiemærke fra 1941, som leverer damesko til storbypigen med jern i ilden.