FREDERIKKE - Pumps - navy/white ALMA - Høje støvler/ Støvler - olive ALISSA - Ankelstøvler - brandy/gold COLLIA - Pumps - nude COLTINA - Peep-toes - jeans COLTINA - Peep-toes - dark tan

Gardenia er ikke bange for at gøre brug af detaljer i deres overdådige udvalg af sko. Spænder og nitter præger særligt deres skønne udvalg, som også byder på de helt neutrale modeller. Den kvalitets- og modebevidste kvinde vil klappe i hænderne over at have fået øjnene op for disse unikke kreationer, som er lige til at hive hjem på skoreolen.

Hæle er et hit

Gardenia nyder godt af sit lange kendskab til den internationale skomode. Siden 1941 har brandet nemlig stået for at producere unikke sko til kvinder. Brandet har gennem tiden gennemskuet kvindens store krav til sko, som kommer til udtryk i den eksklusive kvalitet og stilede designs. Mærkets fokusområde var i første omgang træsko, som efter øget popularitet udvidede sig til alle former for sko og støvler. I dag finder du et udvalg af både tykke og tynde hæle samt kitten heels, som er yderst in igen. De populære kitten heels er højst 4 cm høje og kan med fordel kombineres med et street denimlook eller flagrende, transparente blonder og skørter.

Gardenia er elsket nationalt såvel som internationalt

Gardenia er elsket og æret i Danmark, og med den stigende succes har modeelskere verden over fået øjnene op for det attraktive mærke. Skodesigns i særklasse er nemlig populære blandt alle kvinder uanset, hvilket land man kommer fra. De flotte farver og lækre designs formår at afspejle den aktuelle mode, så du uden at undersøge markedet og diverse modeblade kan være med på moden bare ved at investere i et par sko fra Gardenia. Den gode kvalitet gør samtidig op med trætte fødder på trods af hæle. Få et kærligt indspark til hverdagens outfits med unikke designs og skønne farver.