Sko, tøj og accessories fra Gaastra

Filter (1)

1 varer

Det er så lækkert at have garderoben fyldt med lækre mærker, der fuldender ens tøjkriser og almene behov. Selvom man har lagt sig fast på en bestemt stil – som eksempelvis den skandinaviske eller en vintage-stil – så kan man godt have masser af behov for at variere sine looks indenfor flere stilarter. Med kollektionerne fra Gaastra får du et maritimt mærke helt ind til hjertet.

Det er måske svært lige at forestille sig, men dette hollandske mærke startede i sin tid ud som et sejlmagerfirma. Men det hele falder i hak, når man ser på, hvilken vej udviklingen har taget. Efterhånden begyndte de sejlende kunder nemlig også at efterspørge beklædning, og så var det meget nærliggende at lancere den første tøjkollektion.

Gaastra – ohøj hvor det går med moden!

Når man tænker på sejlsport, yachts, speedbåde og lignende ting, så er det også lig med en ret dyr sport eller hobby. Det afspejles også på kollektionerne fra Gaastra, der oser af luksus samt styr på tingene. Tøjets farver og materialevalg udstråler masser af kvalitet, som enhver moderne kvinde og mand vil nyde godt af.

Vi kender alle til situationerne, hvor der kræves et særligt outfit. Det er især til de afslappende anledninger, hvor man gerne stadig vil holde en vis stil og standard over sit look. Det er her, at dette maritime mærke har sin styrke. Det ser nemlig drøn godt ud, når du skal nyde en middag på lystbådehavnen, slentrer langs åen i Aarhus eller nyde et glas vin i Nyhavn.

Kollektionerne fra Gaastra kan naturligvis bæres lige der, hvor du ønsker det. For her får du modetøj med et sporty og eksklusivt twist, der gør sig godt overalt. Det er velsiddende looks i et bredt farveudvalg. Især shorts, poloshirts, skjorter og veste er på programmet, men du finder også mange andre items i sortimentet.

Beklædningsgenstande som hættetrøjer, T-shirts, dunjakker, chinos, poloshirts og andre ting kan normalt godt være ret casual i udstrykket. Men hos Gaastra får det hele lige et ekstra skru på mode-tangenterne, hvilket klæder stilen utrolig godt.