Sko, tøj og accessories fra Frank Lyman

Mærke
Farve
Pris
879
879
1915
1915
krkr
Flere størrelser
Anledning

3 varer

Sorter efter:
Side 1 af 1

Frank Lyman Plus Size er særligt til kvinden, som er charmerende og frimodig. Tilmed er hun sikker på sig selv, en smule rebelsk og stræber efter at være unik. Hvis det er dig, er du havnet på det rigtige sted. Brandet lever nemlig op til alle disse egenskaber og giver dig muligheden for at udtrykke dette gennem dit outfit.

Udtryk din femininitet med Frank Lyman Plus Size

Med Frank Lyman Plus Size får du det bedste frem i dine kvindelige former. Brug en af deres flotte bluser med lynlås eller detaljer i halsåbningen til hverdagsbrug eller sæt prikken over i’et med overdådige smykker og du er klar til fest. Kombiner med en nederdel eller et par bukser som du føler dig godt tilpas i. Deres kjoler er det ultimative valg til den helt store fest. Skil dig ud som værtinde i festens flotteste kjole eller lys rummet op når du træder ind til festen. Et par lækre stiletter eller støvletter topper looket. Du finder i udvalget både den søde kjole til barnedåben og den eksklusive kjole til en night out.

Tøj du kan føle dig tilpas i

Nok kan du se helt fantastik ud i en kjole, men hvis du ikke føler dig godt tilpas falder det til jorden. I dette brands kjoler kan du føle dig klædt på til anledningen samtidig med at du føler dig behageligt tilpas fra top til tå. Frank Lyman Plus Size er mestre i at fremhæve det bedste af kvindens former og at gøre brug af de helt rigtige snit. Det er en kunst at få fremhævet de helt rigtige ting såsom talje uden at du er tvunget til at hoppe i en kropssnæver kjole, som du ikke kan holde ud at gå i hele aftenen. Gå på jagt i det lækre udvalg her på Zalando.dk.

Inspiration