Populære filtre
17 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Fossil Q er en helt ny måde at tænke ’ur’ på. I deres nye Q-kollektion mikser Fossil deres klassiske og elegante urer med din smartphones smarte applikationer og egenskaber. Fossil Q urerne er digitale, kører med et Android-operativsystem og kan synkronisere med din smartphone, så du aldrig misser et opkald eller overser en SMS igen.

Fossil Q er ikke bare et ur

De nye ure fra Fossil Q er ikke bare almindelige ure – de er bluetoothbaserede, digitale og fuldt konvertible med din smartphone. Urets funktioner tillader dig at læse og besvare SMS-beskeder direkte fra urets digitale skærm, mens du sætter alarm til næste dag og hører musik i bussen. Du kan også nemt gøre uret til dit eget med de mange varierende personlige remme og urskiver og notifikationsfiltre, som du kan indstille som du vil. Fossil Q er et ur, en aktivitetsmåler og en musikafspiller i én og samme enhed. Og så findes de i rigtig mange elegante og smarte designs, som nemt kan bæres med dit hverdags- og festtøj.

Brug det hvor som helst, når som helst

Urene findes i simple designs i diskrete farver, med læder-, silikone eller rustfrie stål-remme, som passer til alle lejligheder. Du kan tilmed få det med fine similisten i rundt om remmen og inde i skiven, hvis du vil have et ur, som er feminint og funktionelt på samme tid. Fossil Q er ure til både mænd og kvinder og findes i et væld af forskellige modeller, som passer netop til dig og din stil. De alsidige designs gør, at du kan have dem på som et keyitem til mange af dine outfits, uanset om du er på skovtur med familien, på arbejde eller ude at spise med dine bedste venner.

Inspiration