Stilfulde FoR oser af britisk cool 

Hvad får man, når man blander skandinavisk minimalisme med britisk elegance? FoR viser med deres enkle og klassiske design, at stil handler om attitude fremfor pris, og understreger endnu engang, at den gamle skrøne om at modetøj ikke er behageligt at gå i, er en myte.

Hverdagselegance i tidløs, skandinavisk inspireret stil

Om du er i byen, mødelokalet eller sammen med vennerne i weekenden, tilfører det engelske mærke din garderobe et strejf af sofistikeret hverdagselegance. Stilen er behagelig og afslappet med en blød, skandinavisk æstetik. Lyse pasteller og klare primærfarver brydes op af markante, grafiske elementer i form af f.eks. tern, brede striber og print i farvesammensætninger, der er lette at inkorporere i et stilfuldt helhedsudtryk.

FoR laver samtidig tøj, som man kan slappe af og føle sig godt tilpas i. Tøjet er skåret efter traditionelle beklædningsgenstande som blazere, suitpants og polotrøjer, som føres videre i deres enkle, klassiske designs, dog ofte med små iøjnefaldende detaljer og udtryksfulde prints. Prøv for eksempel at kombinere suitpants med en grafisk T-shirt eller en blazer med et par washed out jeans for at skabe en kontrastfyldt stil, der blander det traditionelle med det legesyge. Mulighederne er endeløse.

Tænk: Britisk kostskole anno 1960'erne møder den svenske skærgård. Sensommer og kølige nætter. Tøj, der gør sig lige så godt på en tilrøget bar over en øl med vennerne, som når du vil gøre indtryk på arbejdspladsen eller se godt ud på aftenens date.

Briterne har altid haft et godt øje til den minimalistiske skandinaviske stil, og de nordiske indflydelser lader sig ikke fornægte. Men hvor vi herhjemme er tilbøjelige til at iføre os en lidt mere forsigtig farvepalette, er briterne ikke bange for at slå sig løs. De farverige nuancer hos FoR giver uanede muligheder for at afprøve nye udtryk i din garderobe uden at gå på kompromis med din stil og det tøj, du i forvejen går i.

Afslappet og brugbar minimalisme i øjenhøjde  

Minimalisme handler om at kunne slappe af. Om at skære alt det unødvendige fra, så kun det essentielle er tilbage. Det betyder tøj, som man kan slappe af og føle sig hjemme i. Enkelte, gode key pieces og basis styles frem for et bugnende klædeskab af tøj, du næsten aldrig får brugt. Og FoR gør det let at sammensætte en afslappet, minimalistisk stil med designs, der ikke koster det hvide ud af øjnene, men som ligner en million.