FODBOLD

Stærkeste opstilling til ægte fans

SHOP HELE UDVALGET
Fodboldstøvler
Fodboldtrøjer
Fodboldudstyr

Nike, adidas og Puma

Dyk ned i vores fanshop

Til alle fodboldfans

Der står konstant fodbold på programmet over det ganske land. Superligaen, landsholdet, EM, VM og OL. Der er nok af turneringer at følge med i, så vi alle kan samles på stadion eller om storskærmen og nyde den super fede atmosfære, som denne verdenspopulære sport kan skabe. Men du behøver ikke at vente til næste mesterskab, for nu og her kan du selv komme ud og spille alt det, du vil, takket være vores omfattende fodboldshop, hvor du finder alt fra fodboldtøj og fodboldstøvler til masser af fodboldtilbehør. Ja, ordet fodbold går igen og igen, for her på Zalando elsker vi også spillet med den store runde kugle, hvilket tydeligt ses på alle de forskellige mærker og items i vores overflødighedshorn af fodbold-stuff. Fodbold er et samtaleemne for rigtig mange. Det er en sport, hvor man har det sjovt både på og udenfor banen – og endnu sjovere, når man er iklædt det rette look med tøj og støvler. Dertil noget fodboldtilbehør som prikken over i’et, så du kan komme igang med at træne og spille kamp.

Spark bolden videre med det rette tøj, tilbehør og fodtøj

Træner du både ude og inde, så skal du have fat i flere typer af fodboldstøvler. Du skal naturligvis have fingrene i et par med knopper, så du kan stå fast på græs og jordunderlag, og derudover er et par indendørssko også et must, hvor sålerne i skridsikkert gummi får dig til at stå fast på det hårde halgulv. Derudover skal sportsgarderoben fyldes godt op med fodboldtøj, hvilket betyder masser af T-shirts, shorts og træningssæt – altsammen naturligvis i tekniske og funktionelle designs. Som et ekstra krydderi byder vi også på en kæmpe fan-sektion, hvor du finder alle mulige over- og underdele fra forskellige klub- eller landshold. Så dyk ned i dette fantastiske fodboldmekka her på Zalando!

Vis mindre

Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

Tilmeld dig Zalandos nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste bestilling samt inspiration og personlige anbefalinger direkte i indbakken.*

Se vores databeskyttelseserklæring for information om, hvordan Zalando behandler dine data.