Damer
Børn

Sko, tøj og accessories fra Fitbit

Mærke
Sportsgrene
Pris

1 varer

Sorter efter:
Side 1 af 1

Bliv smart i en fart med den rette accessory omkring håndleddet, og bevar stilen på sporty vis. Hightech, sensorer og den nyeste digitale teknologi direkte fra innovative Californien er lig med træningsure og -armbånd fra Fitbit. Det er fede gadgets, der holder øje med, om du træner det, du skal. Så nyd godt af din egen lille træningsassistent i form af tidens effektive tilbehør.

Din træning vedligeholdes med Fitbit

Der findes masser af fede apps, som er yderst brugbare, men det er nu engang lidt mere klodset at skulle bøvle med en smartphone under træning. Derimod er det nemt og praktisk at bære et træningsur fra Fitbit, som sidder omkring håndleddet mens man træner. Det populære træningsudstyr er også forsynet med et ur, så man får en gadget med tidsviser samt andre brugbare funktioner i form af pulsmåler, skridt-, kalorie- og distancetæller. Designstilen er super cool og sporty i ergonomiske og buede former, som passer perfekt til både sport og hverdag. Det er tidens fede gadgets pakket ind som træningsovervåger med mere.

Bliv fit med træningstilbehør fra Californien

En af de smarteste funktioner ved tilbehøret fra Fitbit er træningsreminderen, der holder øje med hvor meget du bevæger dig om dagen. Det er super ideelt, hvis man eksempelvis har et stillesiddende job eller blot ikke får rørt sig nok. Hver time popper der nemlig en påmindelse op på skærmen, så man motiveres til at gå nogle skridt eller lignende. Derudover får man glæde af lækre LED-displays samt batterier, der kan holde strøm omkring en uge, inden det skal lades op igen. Funktioner som vandtæthed, auto-sleep, smarttrack og andre veludviklede elementer er ligeledes en del af disse topfede gadgets.

Gå ikke glip af