Sko, tøj og accessories fra Fine Paris

Mærke
Pris
1375
1375
1675
1675
krkr
Størrelse

2 varer

Sorter efter:
Side 1 af 1

Fine Collection er fransk elegance, når det er bedst. Godt håndværk og simpelt design er i højsædet, når de franske branddesignere er ved tegnebordet. De nøje udvalgte materialer og graciøse designs kendetegner de fine kollektioner fra Fine Collection. Det fineste striktøj er at finde lige her i smuk kombination af det blødeste cashmereuld og minimalistiske designprincipper.

Er du også vild med strik?

Strik går aldrig af mode – tværtimod dukker striktøjet hele tiden op i nye designs, der fortolker den ellers klassiske beklædningsdel på nye måder. De lækre striks fra Fine Collection er et godt eksempel herpå. Deres unikke kollektion af strikoverdele byder på kjoler, pullovers, lange cardigans og rullekravetrøjer, som alle sammen er lavet i det blødeste cashmere. Den franske elegance går igen og igen i alle overdelene som en rød tråd gennem hele kollektionen. Den klassiske tykke striktrøje får et helt nyt og lækker casual look i Fine Collections kollektion af pullovers, hvor du både kan finde en tætsiddende og en oversize model.

Brug strikken over det hele

Strikkens simple design tilbyder en rig mulighed for at mikse og matche din fine og elegante overdel med mange forskellige underdele – både jeans, kjoler og nederdele. Smid din bløde striktrøje over din smarte sommerkjole for at skabe et sporty og casual præg til din ellers feminine stil. Det er perfekt til de kølige sommeraftener på terrassen eller til gåturen i skoven, hvor der ofte er skygge under trækronerne. Du kan også vælge en lang strikkjole, som hurtigt giver dig et feminint og let sofistikeret look sammen med et par højhælede støvler, strømpebukser og en lang halskæde. Ønsker du et casual udtryk, kan du bytte støvlerne ud med et par sneakers, som hurtigt giver outfittet et mere afslappet look.

Inspiration