accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

GRATIS LEVERING & RETUR*

100 DAGES RETURRET

Yoga og Mode hører sammen - vi viser dig her de fedeste trends indenfor yogatøj

Fra sportswear til Streetstyle

Fashion meets Yoga

Et strejf af farve

Sommetider vil vi piger bare gerne føle os feminine – og se feminine ud. Det er her, det hårde udtryk med kant ikke rigtig virker. Derfor tager vi vores figurformede yogabukser på til vores hvide træningssko, der emmer af livsbekræftende sommer. En sort yoga-bh titter frem under en kort, grøn jakke med linning. En rød lædertaske giver sættet et strejf af farve. Den feminine, sporty stil er fremme lige nu.

Sammensæt stilede yogaoutfits

Sporty Boho

70er årtiet i dit yogaoutfit - Sammensætning af dit outfit

Revival of the fittest

I denne sæson har inspirationen fra 70'erne bragt nogle af de signifikante sportstendenser fra vores yndlingsårti tilbage. Vi ser det i den korte ribtop med autentiske striber, der bæres under en sweatshirt, alt sammen i ægte tennis-retrostil. Et par lærredssko og smarte yogabukser gør sættet nutidigt. En ruskindstaske med frynser giver det hele en afslappet hippiefølelse. Helt sikkert et sæt, du ikke kun kommer til at have på til træning!

Cozy Casual

Fashion meets yoga

Fashion meets Yoga

Fra sportswear til casual

Nogle gange er en afslappet stil den rette, andre gange er det hyggelige sejt. Det er der, hvor en dejlig sweatshirt er lige sagen. Og hvis man lige kan skimte de grå stropper på yoga-bh'en igennem sweatshirten, er det helt i orden. Et par skinny jeans med huller er det helt rigtige til denne stil. Tilføj et par petroliumsfarvede hyttesko for at give et personligt og moderigtigt udtryk. Med netdetaljerne og lædertasken har du på ingen tid et sæt tøj, som er afslappet og trendy på samme tid.

Skater Girl

cool Skater-Stil med dit Yogaoutfit - Sammensætning af fede yogaoutfits

Fashion meets Yoga

Skil dig ud

Denimculottes med yogabukser – lidt vovet? Den, der vover, vinder! Et par sorte sportsleggings under fremhæver dine lægge og ankler, så din kropsform vises frem. De er perfekte sammen med de blå denimculottes. Vi har tilføjet en grafisk yogatop over en sports-bh med logoprint. Dertil et par skatersko, og så er du klar til kaste dig ud i livet.

Statement Generation

Logos, Prints i Yogaoutfit - Sammensætning af fede yogaoutfits

Fashion meets Yoga

Alting sort

Takket være fitnessboomet og motionstendensen er det nyeste sportstøj alt for smart til kun at have på til træning. Nu kan du uden problemer mikse en smart sports-bh med en ternet, svajende nederdel. En let og luftig overdel med netpaneler, der afslører en anelse hud på ryggen og giver et sporty men stadig feminint udtryk. Et par udtryksfulde hyttesko giver lige det ekstra til din sporty og afslappede stil.

Futurism

Futuristiske Yogaoutfits

Fashion meets Yoga

Futuristisk følelse

Et atletisk udseende skal først og fremmest være komfortabelt og praktisk, ikke? Men hvorfor kan det ikke også være smart? Vi har tænkt os at blande tingene til næste træning ved at tage en grå nettrøje under en kort hættetrøje sammen med trompetformede yogabukser og en sportstop. Sportsskoen med den grå melange-finish forstærker den moderne stil. Du kan nemt få dette futuristiske udtryk ved at blande stilrene snit og funktionelle materialer.

Mere yogainspiration